Η web έκδοση του WhatsApp έχει ενημερωθεί με ένα ενσωματωμένο προσαρμοσμένο Sticker Maker, το οποίο σας επιτρέπει να μετατρέπετε συνηθισμένες εικόνες από τον υπολογιστή σας σε αυτοκόλλητα που μπορούν να σταλούν μέσω της υπηρεσίας ανταλλαγής μηνυμάτων. Για πρόσβαση σε αυτό, κάντε κλικ στο εικονίδιο με τον συνδετήρα, επιλέξτε Sticker και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια εικόνα για μεταφόρτωση. Εκτός από την έκδοση ιστού του WhatsApp, η δυνατότητα θα έρθει και στα Desktop apps την επόμενη εβδομάδα.

Δείτε επίσης: Πώς να κρύψετε το WhatsApp Status σας από συγκεκριμένους φίλους;

Μετά τη μεταφόρτωση, οι εικόνες μπορούν να περάσουν απο επεξεργασία για να μετατραπούν στο τέλειο αυτοκόλλητο. Μπορείτε να σχεδιάσετε ένα περίγραμμα γύρω από το θέμα μιας εικόνας για να αποκόψετε το φόντο, καθώς και να περικόψετε και τις εικόνες. Επίσης, Emoji, κείμενο και πρόσθετα αυτοκόλλητα WhatsApp μπορούν να τοποθετηθούν πάνω από τα αυτοκόλλητα σας.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Φέρνει υποστήριξη multi-device σε όλους τους χρήστες Android και iOS

Δείτε επίσης: Τέλος το WhatsApp από σήμερα σε πολλές Android συσκευές και iPhone

Το να μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας αυτοκόλλητα στο WhatsApp δεν είναι κάτι καινούργιο και υπάρχει μια ολόκληρη σειρά εφαρμογών τρίτων που διατίθενται σε iOS και Android που κάνουν αυτό ακριβώς το πράγμα. Φυσικά είναι πολύ βολικό η δυνατότητα να είναι ενσωματωμένη στο desktop και τις εκδόσεις web της υπηρεσίας, ειδικά επειδή σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε εικόνες με την ακρίβεια ενός δείκτη του ποντικιού.

Πηγή πληροφοριών: theverge.com