Εάν το Fitbit Charge 5 σας είχε κακή απόδοση τον τελευταίο καιρό, θα χαρείτε να ακούσετε ότι έρχεται μια λύση. Το 9to5Google έχει μάθει ότι η Fitbit υπόσχεται μια διόρθωση που θα φτιάξει τις συχνές αποσυνδέσεις μεταξύ του activity tracker και του host phone του. Εάν επηρεάζεστε θα έχετε εικόνα του προβλήματος: η σύνδεση Bluetooth πέφτει και εμποδίζει το wearable σας από το να συγχρονίσει δεδομένα φυσικής κατάστασης, είτε χρησιμοποιείτε Android τηλέφωνο είτε iPhone.

Δείτε επίσης: EnemyBot malware: Εκμεταλλεύεται κρίσιμα bugs VMware, F5 BIG-IP

Το ζήτημα φαίνεται να εμφανίστηκε για πρώτη φορά γύρω στον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους και εξακολουθεί να αποτελεί πρόβλημα για τους χρήστες μέχρι σήμερα. Οι κοινές λύσεις όπως η επανεκκίνηση του Fitbit Charge 5 έχουν μικρό αποτέλεσμα. Επίσης, η Fitbit δεν έχει προσφέρει μια λύση διακοπής ή δεν έχει υποδείξει τον πιθανό ένοχο.

Δείτε επίσης:

Zimbra bug: Επιτρέπει την κλοπή email logins χωρίς αλληλεπίδραση με τον χρήστη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για την αναμενόμενη ενημέρωση κώδικα και δεν είναι σαφές πόσοι χρήστες έχουν το πρόβλημα. Αυτό σίγουρα δεν είναι κάτι που ευχαριστεί την Fitbit καθώς οι αποσυνδέσεις δεν θα βοηθήσουν το Charge να τα πάει καλά απέναντι σε ανταγωνιστές σε μια αγορά που εξακολουθεί να έχει έντονο ανταγωνισμό από εταιρείες όπως η Amazfit και η Garmin.

Δείτε επίσης: Ενημερώθηκαν 730.000 WordPress sites – διορθώθηκε κρίσιμο plugin bug

Οι δραστηριότητες και τα δεδομένα από τα τρέχοντα σφάλματα δεν χάνονται οριστικά, αλλά παραμένουν μη διαθέσιμα για πρόσβαση λόγω των προβλημάτων.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com