Αν ψάχνετε για τις καλύτερες προσφορές σε πλατφόρμες ψηφιακών παιχνιδιών, τα Χριστούγεννα είναι η εποχή που θα τις βρείτε. Αν έχετε βάλει στο μάτι έναν τίτλο εδώ και μήνες, ίσως ήρθε η ώρα να ελέγξετε αν η τιμή έχει πέσει αρκετά ώστε να μπορείτε να τον αγοράσετε. Δείτε παρακάτω μερικές εξαιρετικές τοποθεσίες για video games την περίοδο των Χριστουγέννων, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.

Δείτε επίσης: Video games: Η Sony εξαγοράζει τη Bungie έναντι $ 3,6 δισεκατομμυρίων

Η Epic Games μοιράζει δωρεάν δώρα αυτές τις γιορτές

Η Epic Games είναι γνωστή για τη γενναιόδωρη πρακτική της να δίνει δωρεάν παιχνίδια. Τα Χριστούγεννα είναι πάντα μια απολαυστική εποχή του χρόνου και φέτος δεν διαφέρει. Η εορταστική διασκέδαση μόλις άρχισε!

Humble Bundle Holiday Encore

Το Humble Bundle, βρίσκεται στη διαδικασία επαναφοράς μερικών από τα πρόσφατα πακέτα video games του στη ζωή. Αν και δεν είμαστε σίγουροι πόσο θα διαρκέσει, ένα νέο πακέτο εμφανίζεται κάθε μέρα στις 7μμ.

Sony PlayStation Plus sale

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, κερδίστε £25 έκπτωση σε μια συνδρομή στο PlayStation Plus. Η συνδρομή Plus Essential κοστίζει μόνο 2 λίρες και σας επιτρέπει να ξεκλειδώνετε μερικά παιχνίδια κάθε μήνα. Μπορείτε να παίξετε αυτά τα παιχνίδια όσο έχετε μια ενεργή συνδρομή Plus.

Δείτε ακόμα: Η Amazon Games θα εκδόσει το επόμενο Tomb Raider

Παιχνίδια μπόνους από το Amazon Prime Gaming

Έχετε συνδρομή στο Amazon Prime; Κάθε μήνα, θα λαμβάνετε ένα σύνολο δωρεάν video games για PC. Αυτόν τον Δεκέμβριο, η Prime Gaming προσφέρει τίτλους όπως Quake

, Brothers: A Tale of Two Sons, Desert Child, Spinch και Banners of Ruin.

Η έκπτωση του Xbox πλησιάζει σύντομα

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Microsoft πιθανότατα θα ξεκινήσει την Αντίστροφη μέτρηση των εκπτώσεων της . Το 2021, ξεκίνησε στις 17 Δεκεμβρίου και το 2020 στις 18 Δεκεμβρίου. Μερικές από τις μεγάλες προσφορές που είναι διαθέσιμες τώρα είναι το remake του Resident Evil 2 με 7,99, το Titanfall 2 με 4,99 και το Cyberpunk 2077 με 24,99.

Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι τα video games μπορούν στην πραγματικότητα να είναι ευεργετικά για την ψυχική υγεία, με μελέτες να διαπιστώνουν ότι το να παίζεις ορισμένα είδη παιχνιδιών μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της συγκέντρωσης και των δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων.

Δείτε επίσης: Evercade EXP: Η νέα βελτιωμένη φορητή συσκευή videogames

Η καθηλωτική φύση των video gamesσημαίνει ότι οι παίκτες είναι σε θέση να ξεφύγουν από την πραγματικότητα για σύντομο χρονικό διάστημα, αφήνοντάς τους να αισθάνονται ανανεωμένοι και πιο χαλαροί όταν επιστρέφουν. Επιπλέον, οι παίκτες που αλληλεπιδρούν τακτικά μεταξύ τους στο διαδίκτυο είναι σε θέση να συνδεθούν με ανθρώπους από όλο τον κόσμο, βοηθώντας τους να οικοδομήσουν κοινωνικές σχέσεις που διαφορετικά μπορεί να μην υπήρχαν.