Πολλοί fans έχουν μεγάλες προσδοκίες για το επερχόμενο παιχνίδι της Rocksteady, Suicide Squad: Kill the Justice League – ένα πρόσφατο leaked screenshot μας δείχνει ότι το κύριο μενού του μοιάζει με matchmaking lobby του Call of Duty Warzone

Έχουν περάσει σχεδόν οκτώ χρόνια από τότε που τελείωσε η τριλογία του Batman της Rocksteady και μόλις λίγοι μήνες από τη κυκλοφορία του Gotham Knights της Warner Bros Montreal, στο οποίο ο κόσμος δεν ανταποκρίθηκε καλά.

Οι fans αυτό που θέλουν τώρα, είναι ένα υψηλής ποιότητας παιχνίδι με υπερήρωες της DC που να είναι όμως και ευχάριστο και όχι υπερβολικά περίπλοκο.

Δείτε επίσης: Η Google ανησυχεί για την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft

To leaked screenshot του Suicide Squad:Kill the Justice League πρωτοεμφανίστηκε στo site 4chan, έγινε αρχικά share στο Reddit και μέχρι την Τρίτη είχε εξαπλωθεί και στο Twitter.

Η φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, δείχνει τον Captain Boomerang, τη Harley Quinn, τον King Shark και τον Deadshot μαζί σε αυτό που φαίνεται να είναι το κύριο μενού του Suicide Squad.
Το μενού περιλαμβάνει επιλογές ανάμεσα σε: matchmaking, ορισμό δυσκολίας και την επιλογή του chapter που θέλετε παίξετε.
Αυτό που ξεχωρίσαμε στο πάνω μέρος είναι το Looks που είναι το μέρος για να αλλάζετε τα skin cosmetics των χαρακτήρων. Το άλλο είναι το “Store” και το “Battle Pass”. Κάτω από τους χαρακτήρες βλέπουμε επίσης δύο αριθμούς.

Σύμφωνα με τη σελίδα VGC –VideoGamesChronicle-, το screenshot που διέρρευσε είναι πραγματικό και προέρχεται από ένα πρόσφατο δοκιμαστικό build του παιχνιδιού.
Ωστόσο, ένας insider που βρίσκετε στο development του παιχνιδιού, δήλωσε ότι το battle pass και τα νομίσματα που φαίνονται στο screenshot δεν είναι μόνο για τα cosmetic αντικείμενα, αλλά και την εξέλιξη των skill tree αντίστοιχα.
Παρ’ όλα αυτά, υπάρχουν πολλά ερωτήματα σχετικά με το πόσα live services στοιχεία και monetization (πηγές εσόδων) θα υπάρχουν σε αυτό το παιχνίδι δράσης.

Θα υπάρξουν μόνο cosmetic skins ως πρόσθετο περιεχόμενο για τους παίκτες ή θα είναι παρόμοιο με το Gotham Knights, το οποίο δίνει βάση σε μεγάλο βαθμό στους “αριθμούς” και το συνεχές grinding * όπως άλλα co-op loot shooters;

* (grind – η πράξη της επανάληψης μιας ενέργειας ή ενός συνόλου ενεργειών για την επίτευξη ενός επιθυμητού αποτελέσματος, όπως πχ να μαζεύεις xp για levels)



Δείτε επίσης: Hogwarts Legacy: Αποκαλύφθηκαν τα διαφορετικά graphics modes

Η Warner Bros. Interactive Entertainment δεν απάντησε αμέσως σε αιτήματα σχολιασμού.
Το παιχνίδι διαδραματίζεται στο ίδιο «universe» με τα Arkham παιχνίδια, θα μπορείτε να παίξετε solo, αλλά τα πρόσφατα πλάνα από του gameplay δείχνουν ότι θα δωθεί περισσότερη βάση κυρίως στην multi-player εμπειρία.
Ενώ επικεντρώνεται σε πρώην τροφίμους του Arkham Asylum που μάχονται μια “Justice League” που ελέγχεται από τις δυνάμεις του Brainiac, δεν είναι ακόμα σαφές πώς θα είναι δομημένο το παιχνίδι.
Δεν ξέρουμε πόσο μεγάλος θα είναι ο εξερευνήσιμος χάρτης ή αν το παιχνίδι θα επικεντρώνεται στο grinding για XP ή στην εξέλιξη της ιστορίας όπως ένα παραδοσιακό single player campaign.

Υπάρχουν αρκετές ανήσυχες αναφορές από παίχτες που “φοβούνται” πως το Suicide Squad: Kill the Justice League θα μοιάζει με άλλα πρόσφατα παιχνίδια, όπως τα Anthem, Marvel’s Avengers, Outriders και Gotham Knights.
Οι fans ανησυχούν ότι το παιχνίδι θα βασίζετε στο συνεχές grind. Το φυσικό επόμενο απο αυτό, θα είναι η περιφορά σε υποκατηγορίες του μενού, από το να παίζουν το κομμάτι του παιχνιδιού που είναι διασκεδαστικό. Ας ελπίσουμε ότι όσον αφορά Suicide Squad, δεν θα γίνει αυτό.

Τον Αύγουστο του 2020 ακούσαμε για το παιχνίδι πρώτη φορά.
Η κυκλοφορία του ήταν προγραμματισμένη για το 2022, αργότερα όμως η ημερομηνία άλλαξε για το ’23.
Με τα τελευταία νέα που έχουμε, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου.

Θα κυκλοφορήσουν πολύ περισσότερα νέα μέσα στους επόμενους δυο μήνες, για αυτό συντονιστείτε μαζί μας για ό,τι νεότερο.

Πηγή πληροφοριών: kotaku.com