Είχαμε ακούσει ότι το smartphone της Coca-Cola ήταν καθ’ οδόν – και η Realme το επιβεβαίωσε νωρίτερα αυτό το μήνα, δίνοντάς μας μερικά συναρπαστικά στοιχεία για το τι να περιμένουμε. Το πολυαναμενόμενο Coca-Cola smartphone είναι επιτέλους εδώ και τώρα έχουμε όλες τις πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του.

Δείτε επίσης: Ένα smartphone της Coca-Cola θα μπορούσε σύντομα να γίνει πραγματικότητα

Πρόκειται ουσιαστικά για το Realme 10 Pro σε μια νέα, κομψή συσκευασία. Άμεσα αναγνωρίσιμο, αυτό το τηλέφωνο παρουσιάζει το εικονικό λογότυπο της Coca-Cola στην πίσω πλευρά του. Η Realme επέλεξε μια δίχρωμη προσέγγιση για το σχεδιασμό της, ο οποίος διαθέτει το εικονικό λογότυπο της Realme σε μαύρο φόντο. Αριστερά από αυτό υπάρχει μια εναλλακτική απόχρωση που αποτελεί μέρος της εντυπωσιακής εμφάνισής του. Εκεί είναι εγκατεστημένες οι κάμερες. Και οι δύο κάμερες πλαισιώνονται από ένα ζωηρό κόκκινο πλαίσιο που παρέχει μια εντυπωσιακή αντίθεση. Το μεγαλύτερο μέρος της πλάτης κοσμεί ένα εντυπωσιακό λογότυπο της Coca-Cola, σε έντονο λευκό χρώμα σε ρουμπινί κόκκινο φόντο.

Το τηλέφωνο παρουσιάζει μια επίπεδη οθόνη, με την οπή της κάμερας στρατηγικά τοποθετημένη στο κέντρο. Η Realme συνεργάστηκε με την Coca-Cola για να προσφέρει στους πελάτες την απόλυτη εμπειρία της Coke μέσα στη συσκευή τους. Αυτό περιλαμβάνει ένα “Coca-Cola UI”, πακέτο εικονιδίων, δυναμικό εφέ φόρτισης, ήχο κλήσης και ήχο ειδοποίησης σε σχήμα φυσαλίδων από μπουκάλια Coca-Cola, ένα φίλτρο κάμερας Coca-Cola της δεκαετίας του ’80, ακόμα και έναν ήχο κλείστρου που θυμίζει μπουκάλι που ανοίγει!

Αυτός ο κατάλογος χαρακτηριστικών είναι αρκετά αξιοσημείωτος! Για περιορισμένο χρονικό διάστημα, αποκτήστε το αποκλειστικό deluxe box set που περιλαμβάνει μια ατομικά αριθμημένη κάρτα, αυτοκόλλητα DIY, μια προσαρμοσμένη βελόνα κάρτας SIM σε σχήμα καπακιού μπουκαλιού και μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας με τη φιγούρα Coca-Cola realmeow.

Δείτε ακόμα: Elon Musk: “Θα αγοράσω την Coca-Cola για να ξαναβάλω μέσα κοκαΐνη”

Θαυμάστε τη ζωντανή διαύγεια της οθόνης LCD 6,72 ιντσών fullHD+ του Realme 10 Pro Coca-Cola Edition, που διαθέτει εντυπωσιακό ρυθμό ανανέωσης 120Hz για μια ομαλή εμπειρία θέασης! Ο επεξεργαστής MediaTek Dimensity 1080 θα κάνει το smartphone σας να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τα 8GB μνήμης RAM LPDDR4X εξασφαλίζουν ομαλές επιδόσεις. Με 128GB αποθηκευτικού χώρου UFS 2.2 που περιλαμβάνονται καθώς και τη δυνατότητα περαιτέρω επέκτασης, θα έχετε άφθονο χώρο για όλες τις ανάγκες των δεδομένων σας!

Το Android 13 είναι ήδη εγκατεστημένο, με ένα ισχυρό realme UI 4.0 και έρχεται πλήρες με το ομαλό Coca-Cola UI για μια ασυναγώνιστη εμπειρία χρήσης! Αυτή η συσκευή διαθέτει σχεδιασμό δύο σε ένα, με δύο υποδοχές για κάρτες SIM και τη δυνατότητα χρήσης της μίας ως υποδοχή για κάρτες microSD. Αυτή η υβριδική ρύθμιση απλοποιεί την εμπειρία του smartphone σας, συνδυάζοντας ευκολία, ευελιξία και λειτουργικότητα σε ένα πακέτο!

Το πίσω μέρος αυτής της συσκευής κοσμεί μια κύρια κάμερα 108 megapixel, η οποία συνοδεύεται από μια πρόσθετη φωτογραφική μηχανή πορτραίτου 2 megapixel. Για selfies και βιντεοκλήσεις, μπορείτε να βρείτε έναν μονό φακό 16 megapixel που βρίσκεται στην μπροστινή πλευρά.

Παρέχοντας μια ισχυρή μπαταρία 5.000mAh και υποστηρίζοντας ενσύρματη φόρτιση 33W, αυτό το τηλέφωνο είναι ικανό να παραμείνει ενεργοποιημένο περισσότερο από ποτέ! Απολαύστε τη μουσική σας από τα στερεοφωνικά ηχεία του τηλεφώνου ή συνδέστε ένα ζευγάρι ακουστικά στην υποδοχή ήχου. Συνδέστε και άλλες συσκευές ασύρματα χάρη στο Bluetooth 5.2!

Δείτε επίσης: Η Coca-Cola διερευνά ισχυρισμούς για hack και κλοπή δεδομένων

Το Realme 10 Pro Coca-Cola Edition τιμολογείται στα $255, κοστίζοντας $12 περισσότερα από την κανονική έκδοση. Ωστόσο, δυστυχώς αυτό το τηλέφωνο δεν είναι διαθέσιμο σε όλες τις αγορές.

Συνολικά, το Realme 10 Pro είναι ένα εντυπωσιακό smartphone που προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά για την τιμή του – από τις ισχυρές προδιαγραφές υλικού του μέχρι το πρωτοποριακό σύστημα κάμερας – καθιστώντας το μία από τις καλύτερες συσκευές μεσαίας κατηγορίας στην αγορά σήμερα! Είτε ψάχνετε για ένα προσιτό τηλέφωνο με εξαιρετικές επιδόσεις είτε απλά θέλετε κάτι που να φαίνεται όμορφο χωρίς να βγείτε από τον προϋπολογισμό σας, αυτή η συσκευή σίγουρα δεν θα σας απογοητεύσει!