Η τεχνολογία διαχωρισμού οθόνης φέρνει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με τις συσκευές τους, προσφέροντάς τους την απαράμιλλη ευκολία να μπορούν να βλέπουν και να χειρίζονται ταυτόχρονα δύο διαφορετικές εφαρμογές σε μία μόνο οθόνη. Αυτή η λειτουργία υπάρχει συνήθως σε συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες, για παράδειγμα επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές και tablet, αν και ορισμένα smartphones μπορούν επίσης να έχουν πρόσβαση σε αυτήν.

Δείτε επίσης: Πώς να δείτε τους κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi σε Android;

Απολαύστε την ευκολία να έχετε δύο ή περισσότερες εφαρμογές ανοιχτές ταυτόχρονα με τη λειτουργία διαχωρισμένης οθόνης. Χωρίστε την οθόνη σας σε όσα τμήματα χρειάζεστε για μέγιστη παραγωγικότητα και δυνατότητα multitasking! Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το μέγεθος των τμημάτων και να επιλέξουν ποιες εφαρμογές θέλουν να εμφανίζονται σε κάθε περιοχή. Έχοντας τη δυνατότητα να εκτελείτε πολλαπλές εργασίες και να εργάζεστε σε διαφορετικές εφαρμογές, αυτό ενισχύει την παραγωγικότητά σας, εξαλείφοντας την ανάγκη για συνεχή εναλλαγή.

Εκμεταλλευτείτε τη δύναμη της συσκευής σας Android χρησιμοποιώντας τη λειτουργία διαχωρισμού οθόνηςω με αυτά τα απλά βήματα:

  • Ανοίξτε τις εφαρμογές που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε λειτουργία διαχωρισμού οθόνης.
  • Μεταβείτε στην πρώτη εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε λειτουργία διαχωρισμού οθόνης.
  • Πατήστε το κουμπί “Πρόσφατες εφαρμογές” (συνήθως ένα τετράγωνο ή τρεις γραμμές) στο κάτω μέρος της οθόνης για να ανοίξετε τη λίστα με τις πρόσφατες εφαρμογές.

Δείτε ακομα: Η Microsoft φέρνει το AI chatbot στο Bing app σε iPhone και Android

  • Σύρετε προς τα πάνω ή προς τα κάτω στην εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε σε λειτουργία διαχωρισμού οθόνης για να γίνει η μισή της οθόνης.
  • Επιλέξτε τη δεύτερη εφαρμογή που θέλετε να χρησιμοποιήσετε από τη λίστα πρόσφατων εφαρμογών.
  • Πατήστε τη δεύτερη εφαρμογή και θα πάρει το άλλο μισό της οθόνης.
  • Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα το κουμπί πρόσφατων εφαρμογών στη συσκευή σας Android για να μεταβείτε απευθείας στη λειτουργία διαίρεσης οθόνης.

Λάβετε υπόψη ότι δεν υποστηρίζουν όλες οι εφαρμογές τη λειτουργία διαίρεσης οθόνης και ο τρόπος εισαγωγής στη λειτουργία διαίρεσης οθόνης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τη συσκευή Android που χρησιμοποιείτε.

Δείτε επίσης: Fake ChatGPT apps/sites διανέμουν Windows & Android malware

Ακολουθώντας τα παραπάνω απλά βήματα, οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν γρήγορα και αβίαστα τη διαχωρισμένη οθόνη για πολλαπλές εργασίες.