Ολόκληρη η σειρά Samsung Galaxy S24 αναμένεται να προσφέρει περισσότερη μνήμη RAM και αποθήκευση. Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από τον Tarun Vats, έναν tipster που μοιράστηκε τις πληροφορίες μέσω Twitter.

Δείτε επίσης: Η Samsung θα ανοίξει 15 καταστήματα premium εμπειρίας σε 9 πόλεις της Ινδίας

Δείτε επίσης: Η Samsung δείχνει την συσκευή της με το Try Galaxy App

Η σειρά Galaxy S24 αναμένεται να προσφέρει περισσότερη μνήμη RAM από ό,τι νομίζετε

Μια υποτιθέμενη διαρροή δείχνει ότι τα επερχόμενα Samsung Galaxy S24 και S24+ θα είναι εξοπλισμένα με 12GB RAM, μια τεράστια αναβάθμιση από τα 8GB των προκατόχων τους. Αν και πρόκειται για συναρπαστικά νέα για τους λάτρεις της τεχνολογίας, δεν είναι κάτι πρωτοφανές- άλλωστε, η Samsung εμμένει στα 8GB στα μοντέλα vanilla και Plus εδώ και αρκετό καιρό.

Αυτή η πηγή αναφέρει επίσης ότι η μνήμη και των δύο μοντέλων θα αυξηθεί. Οι τρέχουσες εκδόσεις διαθέτουν 128GB, ωστόσο με βάση τα στοιχεία αυτού του tipster, μπορούμε να περιμένουμε ένα βασικό μοντέλο που θα προσφέρει 256GB για τα Galaxy S24 και S24+.

Τι γίνεται λοιπόν με το Galaxy S24 Ultra; Λοιπόν, ο Tarun λέει ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει έως και 16 GB μνήμης RAM. Αυτή είναι μια βελτίωση σε σχέση με τα 12 GB μνήμης RAM που προσφέρει, φυσικά, το μοντέλο «Ultra» της τρέχουσας γενιάς. Ωστόσο, δεν είπε τίποτα για την αποθήκευση.

Δείτε επίσης:

Samsung Galaxy Watch: Πώς να απαντάτε σε μηνύματα;

Εξετάζουμε την αποθήκευση μνήμης flash LPDDR5X RAM & UFS 4.0 εδώ

Λάβετε υπόψη ότι όλα τα μοντέλα Galaxy S24 αναμένεται επίσης να χρησιμοποιούν μνήμη RAM LPDDR5X και αποθήκευση flash UFS 4.0. Λοιπόν, σχεδόν όλα τα μοντέλα Galaxy S23 το κάνουν, εκτός από το βασικό μοντέλο Galaxy S23, τη μονάδα αποθήκευσης 128 GB.

Η αναμονή για τη σειρά Galaxy S24 είναι μεγάλη και παρόλο που δεν θα τη δούμε πριν από το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους, οι φήμες κυκλοφορούν ήδη.

Η σειρά Galaxy S23 της Samsung έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία μέχρι στιγμής, λόγω της ενσωμάτωσης του Snapdragon 8 Gen 2 SoC. Αυτή η τεχνολογία αιχμής εξασφαλίζει ότι ακόμη και οι χρήστες στην Ευρώπη λαμβάνουν μόνο ανώτερες επιδόσεις, σε αντίθεση με τα προηγούμενα μοντέλα Exynos που συχνά ήταν υποβαθμισμένα.

Μένει να δούμε τι θα αλλάξει με τη σειρά Galaxy S24. Ωστόσο, η Samsung οφείλεται σε κάποια αξιοσημείωτη αλλαγή σχεδιασμού, οπότε… ας δούμε αν η επόμενη χρονιά είναι η χρονιά που η εταιρεία θα αλλάξει τα πράγματα.

Πηγή πληροφοριών: androidheadlines.com