Το τέταρτο μεγάλο update της Disney Dreamlight Valley, το Pride of the Valley, κυκλοφόρησε στις 5 Απριλίου του 2023. Αυτό το τεράστιο update περιεχομένου θα παρουσιάσει ένα ολοκαίνουριο βασίλειο (Dream Castle: The Lion King), με αποστολές σχετικά με τον Simba και τη Nala, επιπρόσθετα με νέα προαιρετικά αντικείμενα διαθέσιμα στο Scrooge McDucks κατάστημα, ένα ειδικά διαμορφωμένο για το Πάσχα event το οποίο θα ξεκινήσει στις 8 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 29 Απριλίου όπως επίσης και ένα καινούριο Star Path το οποίο γιορτάζει τα Disney Parks και άλλα.

Δείτε επίσης: Advance Wars: 1+2: Re-Boot Camp: Αποκλειστικά στο Nintendo Switch

Όσο αναφορά τα patch notes οι παίκτες μπορούν να βρουν βελτιωμένη συμπεριφορά συντρόφου, επιδιορθώσεις για τα απαραίτητα αντικείμενα των αποστολών που μερικές φορές δεν εμφανίζονται, διάφορες bug επιδιορθώσεις και βελτίωση και σταθεροποίηση ώστε να κάνει το παιχνίδι να τρέχει πιο ομαλά.

Το νέο περιεχόμενο και οι βελτιώσεις

  • Ένα νέο βασίλειο ανοίγει στο Dream Castle: Το βασίλειο του The Lion King
  • Καλωσορίστε τον Simba και τη Nala στο Valley καθώς χτίζετε μια δικιά σας εκδοχή του Pride Rock.
  • Γιορτάστε τα Disney Parks με το πιο φιλόδοξο και μαγικό Star Path μέχρι τώρα! Τοποθετήστε τις δικές σας βόλτες Pixar Pal-A-Round, Dumbo the Flying Elephant ή Mad Tea Party και μεταμορφώστε το Valley σας στο πιο χαρούμενο μέρος του κόσμου!
  • Το Scrooge McDuck’s Store έλαβε μια νέα αποστολή συναρπαστικών νέων αντικειμένων, συμπεριλαμβανομένων μερικών κομψών εξοπλισμών μπάνιου, σετ εμπνευσμένα από μανιτάρια και πολλά άλλα.
  • Νέα προαιρετικά προϊόντα έρχονται στο Premium Shop για περιορισμένο χρόνο! Ετοιμαστείτε να ζήσετε την τέλεια ζωή σας στη θάλασσα με το Boat house Dream Style του Πρίγκιπα Έρικ και συναντήστε για πρώτη φορά τα animal companions του Dreamlight!
  • Απολαύστε την επιστροφή των ηλιόλουστων ημερών έξω και λάβετε μέρος στην εκδήλωση Eggstravaganza από 8 έως 29 Απριλίου!

Πρόταση: Xbox Game Pass Απριλίου: 5 νέοι τίτλοι προστίθενται

Top bug διορθώσεις

  • Οι παίκτες πλέον δεν θα έχουν πρόβλημα όταν προσπαθούν να βρεθούν με τον Eric
  • Βελτιωμένη συμπεριφορά των companions για να μειωθεί η πιθανότητα να μπλοκαριστείτε από αυτά.
  • Διορθώσαμε ένα πρόβλημα που απέτρεπε κάποιους παίκτες να ταΐσουν critters ενώ είχαν ένα manual εκπαίδευσης στο inventory τους
  • Στην αποστολή “A festival of Friendship”: Το 4ο κομμάτι του τραπεζιού Madrigal πρέπει πλέον να εμφανίζεται όπως πρέπει στην παραλία
  • Στην αποστολή “The Definition of a Hero”: Οι παίκτες μπορούν πλέον να λαμβάνουν το Space Ranger Buffet που χρειάζεται για να ολοκληρώσουν την αποστολή
  • Στην αποστολή “A Restaurant Makeover”: Διορθώθηκε ένα πρόβλημα το οποίο απέτρεπε τον παίκτη από το να ολοκληρώσει την αποστολή αυτή με το να μπαίνει στο εστιατόριο.

Για να δείτε τον πλήρη οδηγό με τα path notes και να μάθετε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα του Disney Dreamlight Valley.

Διαβάστε επίσης: Pokémon Stadium: Έρχεται στο N64 service του Switch

πηγή πληροφοριών:ign.com