Οι συνδρομητές του PlayStation Plus φαίνεται να είναι ενθουσιασμένοι με, όπως όλα δείχνουν, το μεγαλύτερο δωρεάν παιχνίδι που περιλαμβάνεται στην λίστα του Απριλίου για το 2023. Την τελευταία βδομάδα, με την τελευταία «φουρνιά» παιχνιδιών για το PS Plus Essential, μέλη βγήκαν και εξέφρασαν την αγάπη τους για τα Tails of Iron και Sackboy: A Big Adventure. Καθώς και τα δύο παιχνίδια έχουν γενικά καλές κριτικές, το τρίτο παιχνίδι που δόθηκε τον Απρίλιο, Meet Your Maker, είναι αυτό που έχει κάνει τη μεγαλύτερη εντύπωση.

Δείτε επίσης: Epic Games Store, PS Plus & Xbox Live Gold: Δωρεάν παιχνίδια

Από τα τρία παιχνίδια του Απριλίου που συμπεριλαμβάνονται για το PS Plus, το Meet Your Maker είναι αυτό που βγήκε την ίδια μέρα στην υπηρεσία μαζί με την γενική μέρα κυκλοφορίας του. Αν και ήταν αρκετά ριψοκίνδυνο για τους προγραμματιστές της Behaviour Interactive, φαίνεται πως απέδωσε καρπούς, μέχρι τώρα τουλάχιστον, αφού μέλη του PS Plus τα οποία έχουν «βουτήξει» στο παιχνίδι δεν έχουν τίποτα να μοιραστούν πέρα από θετικές εμπειρίες.

Στο reddit στην κατηγορία του PS5, φαίνεται πως πολλοί χρήστες μοιράζονται τις δικιές τους εντυπώσεις για το Meet Your Maker. Αν και κάποιοι είχαν να κάνουν εποικοδομητική κριτική για την Behaviour Interactive, πολλοί έχουν βρει τον συνδυασμό first-person και το χτίσιμο βάσης να τον καθιστούν έναν αρκετά μοναδικό τίτλο. Ένας χρήστης έγραψε «Αυτή η λούπα στο gameplay με έχει κάνει να έχω εθιστεί τις τελευταίες μέρες. Είναι ένα αρκετά εύκολο παιχνίδι για να το μάθεις και λόγω του σχεδιασμού του παραμένει φρέσκο. Ειδικά αν σ ‘αρέσουν τα στοιχεία FPS

και building.»

Πρόταση: Ps5: Κατεβάστε όσο προλαβαίνετε τα δωρεάν Ps4 Collection παιχνίδια

Ένας άλλος χρήστης έγραψε «Συνήθως δεν μ ’αρέσουν τα παιχνίδια αυτού του είδους αλλά έχω κολλήσει από όταν έφτιαξα την πρώτη μου βάση. Είναι ένα πολύ καλό παιχνίδι ακόμα και για να μπεις για 15 με 20 λεπτά την φορά»

Το Meet Your Maker, ακόμα και εκτός της πλατφόρμας του PlayStation φαίνεται πως έχει αρκετές θετικές κριτικές από διάφορους παίκτες. Με μια γρήγορη ματιά στο Steam, μπορούμε να δούμε πως έχει rating “Very Positive” με κριτικές από 1,300 χρήστες. Από αυτές τις κριτικές πάνω από 1,150 χρήστες φαίνεται πως έχουν θετικές εμπειρίες ενώ μόνο 240 έχουν δώσει στο Meet Your Maker αρνητική κριτική. Ανεξάρτητα από το που παίζουν οι χρήστες, φαίνεται πως το παιχνίδι έχει κάνει πάταγο στο πρώτο εξάμηνο του 2023.

Διαβάστε επίσης: PS5 Sackboy είναι δωρεάν στο PS Plus τον Απρίλιο

πηγή πληροφοριών:comicbook.com