Η Beats φαίνεται ότι βρίσκεται στο κατώφλι μιας αρκετά πολυάσχολης άνοιξης. Γνωρίζουμε ήδη ότι τα ακουστικά Studio Buds Plus είναι καθ’ οδόν (και πιθανότατα σύντομα), χάρη σε μια πρόωρη εισαγωγή στο Amazon. Και τώρα το 9to5Mac αναφέρει ότι ένα ανανεωμένο σετ ακουστικών Studio Pro με noise-canceling είναι επίσης στα σκαριά, αφού εντοπίστηκε στο release candidate build του iOS 16.5 που κυκλοφόρησε χθες στους προγραμματιστές.

Διαβάστε επίσης: Beats by Dre: Νέα Beats Flex σε συνεργασία με Girls Don’t Cry

Επικαλούμενοι πηγές που είναι εξοικειωμένες με τα ακουστικά, το 9to5Mac αναφέρει ότι μπορούμε να περιμένουμε πιο ισχυρό noise cancellation και βελτιωμένη transparency λειτουργία. Τα ακουστικά Studio 3 των 350 δολαρίων – που εξακολουθούν να πωλούνται από την Apple από τώρα – δεν προσφέρουν καμία passthrough / transparency λειτουργία. Αλλά η Beats έκανε πολύ καλή δουλειά με τη λειτουργία αυτή στα ακουστικά Solo Pro που κυκλοφόρησαν το 2019 και στα πιο πρόσφατα ακουστικά της. Έτσι, είναι λογικό να φέρει τη transparency στα over-ear ακουστικά της ναυαρχίδας. Η δημοσίευση αναφέρει ότι μπορούμε επίσης να περιμένουμε χαρακτηριστικά όπως εξατομικευμένο spatial ήχο.

Τα ακουστικά Studio 3 έχουν παλαιώσει σε αυτό το σημείο, αφού παρουσιάστηκαν το 2017.

Πρόταση: Οι νέοι student συνδρομητές Apple Music θα λάβουν δωρεάν Beats Flex

Τα νέα Studio Pro θα κυκλοφορήσουν σε τέσσερα χρώματα, σύμφωνα με το 9to5Mac, μεταξύ των οποίων μαύρο, καφέ, σκούρο μπλε και λευκό. Ο σχεδιασμός μοιάζει πολύ με τα ακουστικά Studio 3, αν και αναμένεται ότι η Beats θα τα αναβαθμίσει σε USB-C. Ναι, τα Studio 3 είναι αρκετά παλιά που φορτίζουν με Micro USB.

Πρέπει να υποθέσουμε ότι τα ακουστικά Studio Pro θα τα αντικαταστήσουν. Αλλά αν αυτά τα νέα ακουστικά έχουν και πάλι προτεινόμενη τιμή άνω των 300 δολαρίων, θα έχουν να αντιμετωπίσουν έναν φανταστικό high-end ανταγωνισμό από τις Sony, Bose, Sennheiser, Bowers and Wilkins και άλλες μάρκες. Επιπλέον, υπάρχουν και τα AirPods Max της Apple που βρίσκονται ακόμη πιο ψηλά στην κλίμακα των τιμών. Θα μπορέσει η Beats να πείσει με επιχειρήματα γιατί τα Studio Pros ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό; Θα έχουμε μια καλύτερη ιδέα στο όχι πολύ μακρινό μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Apple: Νέο firmware για AirPods Pro, AirPods και AirPods Max

πηγή πληροφοριών:theverge.com