Αν και το Lies of P δεν θα κυκλοφορήσει μέχρι τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους, αυτό δεν έχει εμποδίσει τον προγραμματιστή NEOWIZ από το να βάλει το Souls-like παιχνίδι του να είναι μέρος κάτι τελείως διαφορετικού, καθώς η Lies of P και Wo Long: Fallen Dynasty συνεργασία ανακοινώθηκε σήμερα.

Δείτε επίσης:Warzone 2: Αντιδράσεις για τις αλλαγές στην υγεία

Η Team Ninja έκανε την ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας, όπου κάνουν λόγο για μια “αμοιβαία συνεργασία”. Δυστυχώς, δεν μοιράστηκαν άλλες λεπτομέρειες πέρα από αυτό, με την Team Ninja να δηλώνει ότι θα πρέπει να μείνουμε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν γνωρίζουμε αν αυτό σημαίνει πραγματικές αποστολές που σχετίζονται με την ιστορία, καλλυντικά, ρούχα ή οτιδήποτε άλλο. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι θα δούμε τις δύο ιδιοκτησίες να διασταυρώνονται κάποια στιγμή.

Το Wo Long: Fallen Dynasty κυκλοφόρησε αυτό το Μάρτιο και ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η κριτική των MP1ST, ανέφερε: “Οι fans των Souls και Nioh θα είναι αναμφίβολα σαν στο σπίτι τους με αυτό, καθώς σίγουρα ικανοποιεί την Soul επιθυμία, και γι’ αυτό, σας συνιστώ να παίξετε το παιχνίδι κάποια στιγμή”.

Όσον αφορά το Lies of P, το παιχνίδι απέκτησε πρόσφατα ένα demo σε όλες τις πλατφόρμες και φαίνεται να τα πηγαίνει καλά, καθώς ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο downloads σε μόλις τρεις ημέρες. Αν σκοπεύετε να αποκτήσετε το Lies of P, πηγαίνετε να δείτε τις διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού που θα είναι διαθέσιμες κατά την κυκλοφορία του.

Πρόταση: Cocoon: Ένα παιχνίδι που απλά βγάζει νόημα όσο παίζεις

Σχετικά με τα παιχνίδια

Wo Long: Fallen Dynasty

Είναι ένα RPG δράσης που διαδραματίζεται στην αρχαία Κίνα κατά την περίοδο των Τριών Βασιλείων. Οι παίκτες ελέγχουν ένα ανώνυμο μέλος της πολιτοφυλακής καθώς πολεμούν στρατιές δαιμόνων που μαστίζουν τη χώρα. Θα πολεμήσουν τρομακτικά φανταστικά πλάσματα χρησιμοποιώντας όπλα, μαγεία και πολλά άλλα. Το Wo Long: Fallen Dynasty αναπτύχθηκε από την Team Ninja και κυκλοφόρησε στις 3 Μαρτίου 2023. Είναι διαθέσιμο σε PC, PS4, PS5, XB1 και XSX|S.

Lies of P

Το Lies of P είναι ένα παραμύθι της βικτοριανής εποχής βασισμένο στο βιβλίο Οι περιπέτειες του Πινόκιο, με τον εμβληματικό χαρακτήρα της κούκλας. Ωστόσο, πρόκειται για μια σκοτεινή εκδοχή του παραμυθιού, καθώς ο Πινόκιο πρέπει να τα βάλει με τον δημιουργό του, τον Τζεπέτο, ενώ παράλληλα έχει να αντιμετωπίσει τα διεστραμμένα μηχανήματα που περιπολούν στους σκοτεινούς διαδρόμους και τα σοκάκια της πόλης. Οι παίκτες θα κρατούν διάφορα όπλα σε μάχες εμπνευσμένες από το Bloodborne της From Software και θα νικήσουν ισχυρούς εχθρούς που προσπαθούν να εμποδίσουν το όνειρο του Πινόκιο να γίνει πραγματικός άνθρωπος. Το Lies of P θα κυκλοφορήσει στις 19 Σεπτεμβρίου στα PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC.

Διαβάστε επίσης:Το Cyberpunk 2077: Phantom Liberty ξεκλειδώνει νέο τέλος

πηγή πληροφοριών:mp1st.com