Facebook Messenger down: Εκατοντάδες χρήστες στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ φαίνεται να αντιμετωπίζουν προβλήματα κατά την αποστολή μηνυμάτων μέσω της δημοφιλούς εφαρμογής Facebook Messenger.

Η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων που ανήκει στη Meta, εμφάνισε προβλήματα σήμερα το πρωί, σύμφωνα με αναφορές των χρηστών που παραπονιούνταν σε διάφορα social media σχετικά με την αδυναμία αποστολής μηνυμάτων, εικόνων και βίντεο.

Δείτε επίσης: Η Meta λανσάρει νέα εργαλεία γονικού ελέγχου για το Instagram και το Messenger

Σύμφωνα με το DownDetector που παρέχει στους χρήστες πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση διαφόρων ιστοσελίδων και υπηρεσιών, και άλλες πλατφόρμες της Meta, όπως το Facebook και το Instagram, αντιμετώπισαν παρόμοια προβλήματα.

Τα παράπονα των χρηστών έχουν αρχίσει να μειώνονται σύμφωνα με αναφορές στο DownDetector.

Ωστόσο, αρκετοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξακολουθούν να αναφέρουν προβλήματα και να παραπονιούνται.

Ένα άτομο είπε: “Δεν μπορώ να στείλω φωτογραφίες – τι συμβαίνει, χρησιμοποιώ το messenger για την επιχείρησή μου“.

Δείτε επίσης: Πώς να παίξετε παιχνίδια στο Messenger κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσεων

Ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: “Ήμασταν υπέροχα μέχρι πριν από 5 λεπτά. Δεν μπορώ να στείλω φωτογραφίες. Πραγματικό πρόβλημα καθώς το χρησιμοποιώ ως πρόγραμμα μεταφόρτωσης εικόνων για την επιχείρησή μου

“.
Facebook Messenger down: Εκατοντάδες χρήστες παραπονιούνται

Δεν είναι ξεκάθαρο ποιο είναι το πρόβλημα με το Facebook Messenger, αλλά τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στις ΗΠΑ οι χρήστες είναι ανάστατοι με την αδυναμία χρήσης της εφαρμογής.

Δείτε επίσης: Το Twitter απειλεί τη Meta με μήνυση λόγω Threads

Αξίζει να σημειωθεί ότι από χθες η Meta είναι στο προσκήνιο λόγω της κυκλοφορίας της νέας της microblogging πλατφόρμας, Threads, που ήρθε για να χτυπήσει το Twitter. Tο Threads γνώρισε ταχεία ανάπτυξη, με τον Zuckerberg να αναφέρει 30 εκατομμύρια εγγραφές χρηστών την πρώτη μέρα κυκλοφορίας. Από το απόγευμα της Πέμπτης, το Threads ήταν η νούμερο ένα δωρεάν εφαρμογή στο iOS App Store. To Threads είναι προς το παρόν διαθέσιμο σε iOS και Android σε 100 χώρες, αλλά όχι στην ΕΕ.

Πηγή: www.thesun.co.uk