Ο Mark Zuckerberg παρουσίασε μια νέα εφαρμογή με το όνομα Threads, η οποία θεωρείται ανταγωνιστής του Twitter. Το Τhreads παρέχει στους χρήστες ένα χώρο για να μοιράζονται ενημερώσεις κειμένου και να συμμετέχουν σε δημόσιες συζητήσεις. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο App Store και στο Google Play Store και επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν like, να σχολιάζουν, να αναδημοσιεύουν και να μοιράζονται περιεχόμενο. Το Τhreads επιτρέπει στους χρήστες να ανεβάζουν αναρτήσεις κειμένου με μήκος έως 500 χαρακτήρες και βίντεο με διάρκεια έως 5 λεπτά.

Δείτε επίσης: Threads: Θα μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας χωρίς να χάσετε το Instagram

Το Threads είναι εύκολο να ξεκινήσει αφού οι χρήστες χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν απλώς τον λογαριασμό τους στο Instagram για να συνδεθούν. Στο Threads του Instagram, θα μεταφερθεί η ίδια επιβεβαίωση όνοματος χρήστη και θα μπορούν να προσαρμόσουν το προφίλ αποκλειστικά για την εφαρμογή

αυτή. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να μοιραστούν αναρτήσεις σε Τhreads στην ιστορία τους στο Instagram ή να τις μοιραστούν ως σύνδεσμο σε άλλες πλατφόρμες.

Καθώς έγινε γνωστό το νέο Threads, πολλοί άνθρωποι περιέργαστησαν και συνδέθηκαν για να ανακαλύψουν τις δυνατότητες της εφαρμογής. Αν σκέφτεστε να διαγράψετε το προφίλ σας στο Τhreads, θα σας ζητηθεί να διαγράψετε επίσης τον συνδεδεμένο λογαριασμό Instagram.

Δείτε ακόμα: Το Twitter απειλεί τη Meta με μήνυση λόγω Threads

Εάν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας, η δραστηριότητά σας, δηλαδή οι αναρτήσεις και οι αλληλεπιδράσεις σας με τις αναρτήσεις άλλων χρηστών, δεν θα είναι ορατή στο Threads μέχρι να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας. Η απενεργοποίηση του προφίλ σας στο Τhreads δεν σημαίνει ότι θα διαγραφούν οι πληροφορίες σας στο Threads και δεν θα επηρεάσει τον λογαριασμό σας στο Instagram. «Η απενεργοποίηση του προφίλ σας Threads δεν θα διαγράψει τα δεδομένα Threads ούτε θα επηρεάσει τον λογαριασμό σας στο Instagram», εξηγεί η εταιρεία.

Δείτε επίσης: Meta: Το Threads προφίλ μπορεί να διαγραφεί μόνο με τη διαγραφή του Instagram account

Ακολουθεί ένας οδηγός βήμα προς βήμα για την απενεργοποίηση του λογαριασμού Threads:

  1. Πατήστε το προφίλ κάτω δεξιά για να μεταβείτε στο προφίλ σας
  2. Πατήστε Ρυθμίσεις επάνω δεξιά.
  3. Πατήστε Λογαριασμός και μετά πατήστε Απενεργοποίηση προφίλ.
  4. Πατήστε Απενεργοποίηση προφίλ και στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την επιλογή σας.