Οι αντίθετοι κόσμοι του Lords of the Fallen είναι εντυπωσιακοί και επικίνδυνοι για εξερεύνηση, γεμάτοι εχθρούς και παγίδες που έχουν σχεδιαστεί για να σας κρατήσουν σε εγρήγορση.

Αυτή η αίσθηση είναι αναπόφευκτη όταν βρίσκεστε στον κόσμο του παιχνιδιού. Ωστόσο, ο προγραμματιστής της HexWorks χρησιμοποίησε έναν κινητήρα που επιτρέπει την ταυτόχρονη απεικόνιση δύο διαφορετικών κόσμων, προσφέροντας κάτι που μοιάζει με το σύγχρονο “The Legend of Zelda: A Link to the Past” με τον παράλληλο σκοτεινό κόσμο.

Δείτε ακόμη: Lords of the Fallen: Νέα μηχανή και νέο όνομα για το sequel

Στον ρόλο του Dark Crusader, είστε ικανοί να πλανάστε εύκολα ανάμεσα στους δύο κόσμους του Lords of the Fallen, τον Axiom και τον Umbral. Αντιμετωπίζετε αρχηγούς, περνάτε από διάφορα επίπεδα και ανακαλύπτετε μυστικά, με στόχο να αποτρέψετε την ανάσταση του Δαίμονα Θεού Adyr. Καθώς προχωράτε, ενσωματώνετε τόσο την αμαρτία όσο και τη θρησκευτική μετάνοια, δημιουργώντας ένα σκοτεινό, αλλά συναρπαστικό σύμπαν. Το Lords of the Fallen ξεκινά με τη δημιουργία ενός χαρακτήρα, παρόλο που δεν προσφέρει την ίδια ελευθερία που παρέχουν τα Dark Souls ή το Elden Ring. Επιλέγετε επίσης την κλάση του χαρακτήρα σας, ορίζοντας τις αρχικές ικανότητες, το όπλο, την πανοπλία και τον εξοπλισμό σας. Αυτές οι επιλογές είναι κυρίως θέμα προσωπικής προτίμησης, καθώς έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε την κατασκευή σας και να δοκιμάσετε νέα όπλα στην πορεία του παιχνιδιού.

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του Lords of the Fallen είναι η φανταστική λαμπάδα που σας παρέχεται. Αυτό το μοναδικό όπλο σας επιτρέπει να μεταβείτε μεταξύ δύο διαφορετικών κόσμων, του Axiom και του Umbral, προσφέροντας μια μοναδική διάσταση στο παιχνίδι. Όταν βρίσκεστε στον φυσικό κόσμο του Axiom, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λαμπάδα σας για να δείτε σε πραγματικό χρόνο μια μυστηριώδη αντανάκλαση από το Umbral, που δεν είναι ορατή στον κύριο κόσμο. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να ανακαλύψετε κρυφές διαδρομές, θησαυρούς και μυστικά.

Στο Lords of the Fallen, ο κόσμος του Umbral αντιμετωπίζει τον θάνατο του παίκτη με μια συναρπαστική προσέγγιση. Όταν πεθάνετε στον κόσμο του Axiom (και θα συμβεί αυτό), δεν θα χάσετε αμέσως όλο το πολύτιμο Vigor (που αποτελεί το νόμισμα του παιχνιδιού). Αντίθετα, θα επιστρέψετε στον κόσμο του Umbral. Ωστόσο, για να αποφύγετε την απώλεια του Vigor, θα πρέπει να κάνετε μια επιτυχημένη επιστροφή από τον Umbral στον Axiom. Αυτή η λειτουργία παρέχει στους παίκτες μια δεύτερη ευκαιρία πριν από τον τελικό τους θάνατο, κάτι που είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με παιχνίδια τύπου “ψυχές”. Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί ακόμη και κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων με τους αρχηγούς, προσφέροντας μια επιπλέον ευκαιρία επιβίωσης όταν απαιτείται.

Δείτε ακόμη: Legend of Zelda: Tears of the Kingdom: Φήμες για θεματικό OLED Switch

Οι διπλοί κόσμοι του Lords of the Fallen είναι εξαιρετικά επικίνδυνοι, αλλά ο χαρακτήρας σας είναι έτοιμος να ανταποκριθεί σε αυτή την πρόκληση. Επιπλέον, το παιχνίδι παρέχει μια μοναδική ευκαιρία επιλογής απόστασης, συνοδευόμενη από πυρομαχικά τα οποία μπορούν να ανανεώνονται κατά την ανάπαυση σε σημεία ελέγχου Vestige, παρέχοντας πολύτιμες επιλογές για την αντιμετώπιση απομακρυσμένων εχθρών. Επιπλέον, μπορείτε να ανακαλύψετε διάφορα όπλα, όπως τσεκούρια, ξόρκια και ακόμα και χειροβομβίδες, προσφέροντας ποικιλία στις επιλογές του παίκτη.

Πηγή: techradar.com