Πρόσφατα, η Meta ανακοίνωσε διάφορα προϊόντα και λειτουργίες AI για τη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp. Σύμφωνα με την εταιρεία, τα νέα χαρακτηριστικά AI θα βοηθήσουν τους χρήστες του WhatsApp να επικοινωνούν με καλύτερο τρόπο και ένα από αυτά τα χαρακτηριστικά είναι τα AI Stickers.

Το WhatsApp επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν AI Stickers για να κάνουν πιο ενδιαφέρουσες και διασκεδαστικές τις συνομιλίες τους στην εφαρμογή. Αυτό το νέο χαρακτηριστικό του WhatsApp τροφοδοτείται από την τεχνητή νοημοσύνη (AI) και βασίζεται σε κείμενο που εισάγετε.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς στο ίδιο τηλέφωνο

Μόλις σταλούν, τα AI stickers θα εμφανιστούν αυτόματα στο sticker tray σας και θα μπορείτε να τα μοιραστείτε ανά πάσα στιγμή με τις επαφές σας.

Έχετε στο νου σας ότι τα AI Stickers στο WhatsApp υποστηρίζουν μόνο την αγγλική γλώσσα προς το παρόν. Έτσι, για να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα AI, θα πρέπει να κάνετε την περιγραφή στα αγγλικά. Επίσης, η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη σε περιορισμένες χώρες.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Έρχονται σύντομα τα passkeys για σύνδεση στο app

Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε AI stickers στο WhatsApp

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή WhatsApp στη συσκευή σας

2. Ανοίξτε τη συνομιλία στην οποία θέλετε να στείλετε το αυτοκόλλητο

3. Μετά από αυτό, πατήστε στο εικονίδιο Smiley και στη συνέχεια στο εικονίδιο sticker

4. Πατήστε “Create και, αν σας ζητηθεί, πατήστε “Continue

5. Εισάγετε μια περιγραφή του sticker που θέλετε να δημιουργήσετε, στα αγγλικά

6. Στη συνέχεια, η εφαρμογή θα δημιουργήσει 4 αυτοκόλλητα με βάση την περιγραφή σας. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει περισσότερο ή να επεξεργαστείτε την περιγραφή για να κάνετε αλλαγές

7. Αν σας αρέσει το αυτοκόλλητο, πατήστε “send

WhatsApp: Πώς να δημιουργήσετε και να στείλετε AI Stickers;

WhatsApp και τεχνητή νοημοσύνη

Η πλατφόρμα του WhatsApp, μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας στον ψηφιακό κόσμο, παρουσιάζει συνεχώς νέο περιεχόμενο και εργαλεία και συχνά βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία στους χρήστες.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Εύρεση κλειδωμένων συνομιλιών με μυστικό κωδικό

Χρησιμοποιώντας τα AI Stickers

Για να αξιοποιήσετε πλήρως τα AI stickers, χρειάζεται αρχικά να έχετε ενημερώσει την εφαρμογή σας WhatsApp στην τελευταία έκδοση. Στη συνέχεια, μπορείτε να δημιουργήσετε τα stickers, όπως περιγράψαμε παραπάνω.

Βελτίωση επικοινωνίας και εξατομίκευση

Τα AI stickers του WhatsApp είναι μια σημαντική προσθήκη για τους χρήστες της πλατφόρμας, καθώς προσφέρουν μια διαφορετική, πιο προσωπική εμπειρία επικοινωνίας. H δυνατότητα της τεχνητής νοημοσύνης να διερευνά και να ‘μαθαίνει’ συνεχώς τις προτιμήσεις των χρηστών, ενισχύει την ικανότητα τους να εκφράζονται με τρόπο που να αντανακλά τον πραγματικό τους χαρακτήρα.

Πηγή: www.gadgetsnow.com