Η Google, η πιο γνωστή διαδικτυακή πλατφόρμα στον κόσμο, είναι μια τεχνολογική εταιρεία που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, τη διαφήμιση, τις μηχανές αναζήτησης και τη διαχείριση email, μεταξύ πολλών άλλων.

Δείτε επίσης: IP Protection: Η λειτουργία Google Chrome αποκρύπτει τις διευθύνσεις IP

Η Google πρόσφατα εισήγαγε μαθήματα αγγλικής γλώσσας για τους χρήστες της, προσφέροντας έναν διαδραστικό και ευχάριστο τρόπο εκμάθησης. Επιπλέον, η κατάκτηση μιας δεύτερης γλώσσας αποτελεί ένα ανεκτίμητο πλεονέκτημα. Η χρήση των κοινωνικών δικτύων όχι μόνο διευκολύνει την κοινωνική αλληλεπίδραση, αλλά ανοίγει επίσης ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ευκαιριών.

Βασιζόμενοι στις πληροφορίες που παρέχονται από την Wall Street English, η εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας αποκτά ζωτική σημασία για την προσωπική μας ανάπτυξη. Η άσκηση όχι μόνο προάγει την ανάπτυξη του εγκεφάλου, αλλά βελτιώνει επίσης τη μνήμη, τη συγκέντρωση και τις ικανότητες πραγματοποίησης πολλαπλών εργασιών.

Η Google ανακοίνωσε ότι αυτή η λειτουργία εκμάθησης Αγγλικών θα είναι διαθέσιμη στην πλατφόρμα της. Τα μαθήματα θα είναι σύντομα, διάρκειας από 3 έως 5 λεπτά και θα επιδιώκουν να αναπτύξουν δεξιότητες όπως ομιλία, γραφή, ακρόαση και προφορά.

Από τη στιγμή που ένας χρήστης αρχίσει να χρησιμοποιεί αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο, θα δει άμεσα αποτελέσματα και θα επωφεληθεί από σχόλια άλλων χρηστών, επιτρέποντάς του να παρακολουθεί τους τομείς στους οποίους πρέπει να επικεντρώσει τις προσπάθειές του.

Επιπλέον, η Google σχολίασε ότι αυτό το μάθημα προσπαθεί να εκπαιδεύσει τους ανθρώπους να μάθουν περισσότερα αγγλικά, χρησιμοποιώντας λέξεις ή φράσεις που ο καθένας μπορεί πραγματικά να χρησιμοποιήσει σε μια κατάσταση όπου είναι απαραίτητο να μιλήσει αγγλικά.

Δείτε ακόμα: Google Chrome: 6 τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε εκτός σύνδεσης

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το εργαλείο είναι αυτήν τη στιγμή διαθέσιμο μόνο για λειτουργικά συστήματα Android, αλλά η τεχνολογική εταιρεία επιδιώκει να διευρύνει τη λειτουργικότητά του σε άλλα λειτουργικά συστήματα.

Μεταξύ άλλων, αυτή η νέα λειτουργία της Google παρέχει επίσης στους χρήστες τη δυνατότητα να τη συνδέσουν με την κύρια μηχανή αναζήτησής τους για την εκτέλεση μεταφράσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάπτυξη αυτού του μαθήματος αγγλικής γλώσσας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με ειδικούς σε αυτή τη γλώσσα, είτε ως ξένη γλώσσα είτε ως μητρική γλώσσα. Τονίζεται η σημασία της εμπειρογνωμοσύνης τους και της συμβολής τους στην ανάπτυξη αυτού του μαθήματος.

Η τεχνολογική εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει αυτό το μάθημα σταδιακά, ξεκινώντας αρχικά μόνο σε ορισμένες χώρες, όπως:

  • Αργεντινή
  • Μεξικό
  • Κολομβία
  • Ινδία
  • Ινδονησία
  • Βενεζουέλα

Αυτό είναι απλά για να δοκιμάσει την αποδοχή του από τους χρήστες και να βελτιώσει οποιαδήποτε είδους σφάλματα που μπορεί να προκύψουν.

Δείτε επίσης: Η Google απέλυσε υπαλλήλους από το τμήμα ειδήσεων – Το σωματείο AWU αντιδρά

Για να εξερευνήσετε αυτό το νέο εργαλείο της Google και αν ενδιαφέρεστε να μάθετε αγγλικά, προτείνουμε να κάνετε κλικ εδώ.

Πηγή: smallcapnews