Η PLAYSTATION μόλις ανακοίνωσε τρία ακόμα δωρεάν παιχνίδια που θα γίνουν διαθέσιμα για τους χρήστες του PS5.

Δείτε επίσης: Κυκλοφορία ARK: Survival Ascended σε υπολογιστές – Νέα ημερομηνία για Xbox και PlayStation

Παρόλο που πολλοί χαίρονται που βλέπουν περισσότερα δωρεάν παιχνίδια, εξακολουθεί να υπάρχει κάποια απογοήτευση μεταξύ των παικτών. Tα νέα παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα από την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2023, και θα παραμείνουν διαθέσιμα μέχρι την Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου 2023.

Και τα τρία παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα για όσους είναι συνδρομητές της υπηρεσίας PlayStation Plus. Αυτό περιλαμβάνει το πιο οικονομικό επίπεδο της συνδρομής, που ονομάζεται PlayStation Plus Essential. Παρόλο που αυτά τα παιχνίδια είναι δωρεάν για τους συνδρομητές, η ποιότητα των παιχνιδιών έχει δημιουργήσει σε κάποιους αμφιβολίες για την ποιότητα της υπηρεσίας.

Το highlight του μήνα είναι το Mafia 2: Definitive Edition, το οποίο έχει μία αξιοπρεπή βαθμολογία 72 στο Metacritic. Το Mafia 2 θεωρείται το καλύτερο παιχνίδι στη σειρά Mafia, η οποία έγινε δημοφιλής στις αρχές της δεκαετίας του 2000. Η αναδημιουργία του αρχικού Mafia απέσπασε θετικές κριτικές το 2020, ωστόσο, το Mafia 2 δεν αντιμετώπισε την ίδια μεταχείριση.

Το Mafia 2 απλώς μεταφέρθηκε στις σύγχρονες κονσόλες αντί να γίνει ανακατασκευή όπως έγινε με το αρχικό παιχνίδι. Έτσι, οι σκηνές δράσης-περιπέτειας του παιχνιδιού φαίνονται περισσότερο παλιές σε σχέση με τα σύγχρονα πρότυπα.

Δείτε ακόμα: PlayStation Access: Προσφέρει κοινωνική υποστήριξη για gamers με αναπηρίες

Επόμενο στη λίστα είναι το Aliens Fireteam Elite, το οποίο απέσπασε θετικές κριτικές για τον τρόπο που ενέπνευσε το Alien για το παιχνίδι επιβίωσης τρίτου προσώπου. Ωστόσο, γενικά θεωρήθηκε αρκετά αδιάφορο, λαμβάνοντας μια μέση βαθμολογία 69.

Τέλος, διατήθεται το Dragonball the Breakers, ένα online παιχνίδι μάχης από το σύμπαν του Dragonball. Ωστόσο, το παιχνίδι αντιμετώπισε αρνητικές κριτικές και έλαβε μόλις 53 βαθμούς στο Metacritic, γεγονός που καθιστά δύσκολη την εύρεση συμπαικτών για παιχνίδι μέσω διαδικτύου. Με την κυκλοφορία του στο PS Plus, πιθανώς θα υπάρξει αύξηση των online παικτών, κάτι που θα καθιστά ευκολότερο το παιχνίδι.

Για να ανακαλύψετε μια ευρύτερη ποικιλία δωρεάν παιχνιδιών, εξερευνήστε τις προσφορές του Νοεμβρίου για το Xbox Game Pass και τις νέες προσθήκες στη βιβλιοθήκη του Nintendo Switch Online.

Δείτε επίσης: Sony / PlayStation: Νέος γύρος απολύσεων

Για να αποφύγουν οι παίκτες τις απάτες κατά την προσπάθειά τους να αποκτήσουν δωρεάν παιχνίδια PlayStation, πρέπει να είναι προσεκτικοί και ενημερωμένοι. Εδώ είναι μερικές συμβουλές για να αποφύγετε τις απάτες:

  1. Αποφύγετε τις ιστοσελίδες που υπόσχονται δωρεάν παιχνίδια PlayStation χωρίς κανένα κόστος. Συχνά, αυτές οι ιστοσελίδες είναι απάτες και μπορεί να σας ζητήσουν προσωπικές πληροφορίες ή να σας καλέσουν να κατεβάσετε επικίνδυνα αρχεία. Επιλέξτε πάντα επίσημες πηγές όπως το PlayStation Store για να αποκτήσετε τα παιχνίδια σας.
  2. Να είστε προσεκτικοί με τα λογισμικά που υπόσχονται να ξεκλειδώσουν δωρεάν παιχνίδια PlayStation. Πολλές φορές, αυτά τα λογισμικά είναι παράνομα και μπορεί να προκαλέσουν ζημιά στη συσκευή σας ή να κλέψουν τα προσωπικά σας δεδομένα. Επιλέξτε πάντα νόμιμες μεθόδους για να αποκτήσετε τα παιχνίδια σας.
  3. Ενημερωθείτε για τις επίσημες προσφορές και δωρεάν παιχνίδια που προσφέρει η Sony PlayStation. Η Sony συχνά προσφέρει δωρεάν παιχνίδια στους συνδρομητές του PlayStation Plus και σε άλλες προωθητικές εκδηλώσεις. Επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της Sony για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές και να αποκτήσετε δωρεάν παιχνίδια με ασφάλεια.

Πηγή: The Sun