Η NASA ανακοίνωσε την επερχόμενη κυκλοφορία της νέας streaming υπηρεσίας με την ονομασία NASA+, η οποία θα είναι διαθέσιμη σε πολλές μεγάλες πλατφόρμες από την επόμενη εβδομάδα.

Αυτή η υπηρεσία θα είναι εντελώς δωρεάν, χωρίς απαιτήσεις συνδρομής και χωρίς να σας υποχρεώνει να παρακολουθείτε διαφημίσεις. Η υπηρεσία NASA+ θα ξεκινήσει στις 8 Νοεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα: NASA: Οργανικές ενώσεις στον τεράστιο δορυφόρο του Δία, Γανυμήδη

Η διαστημική υπηρεσία είχε ήδη αναβαθμιστεί από το καλοκαίρι ενόψει της κυκλοφορίας της streaming υπηρεσίας. Τότε, ανακοίνωσε ότι το NASA+ θα είναι διαθέσιμο στις εφαρμογές NASA για iOS και Android, καθώς και σε προγράμματα streaming, όπως Roku, Apple TV και Fire TV. Τώρα, θα μπορείτε επίσης να το παρακολουθήσετε στον ιστότοπο.

Παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες για το ίδιο το περιεχόμενο

, η NASA αναφέρει ότι τα οικογενειακά φιλικά προγράμματά της, ενσωματώνουν τους θεατές στις αποστολές της. Αυτά τα προγράμματα μπορεί να περιλαμβάνουν ζωντανή κάλυψη από διαστημικές αποστολές, εκπαιδευτικό περιεχόμενο για παιδιά, προγράμματα που είναι ενδιαφέροντα και εκπαιδευτικά για όλη την οικογένεια, και πρωτότυπες σειρές βίντεο που εξερευνούν τον κόσμο της διαστημικής έρευνας.

Η NASA έχει ήδη το δικό της δίκτυο εκπομπής που ονομάζεται NASA TV και η νέα streaming υπηρεσία που θα δούμε σύντομα, φαίνεται να είναι μια επέκταση αυτού. Ωστόσο, θα μάθουμε περισσότερα όταν κυκλοφορήσει επίσημα την επόμενη Τετάρτη.

Πηγή: engadget.com