Ένα νέο Update του Half-Life διορθώνει έναν από τους πιο εμβληματικούς κωδικούς σφαλμάτων στο σήμα κατατεθέν παιχνίδι της Valve, 25 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του shooter.

Η 25η επέτειος του Half-Life μας χάρισε ένα πλήθος νέων υλικών. Έχουμε δει να επαναφέρονται χαρακτήρες, να αποκαλύπτονται, επιπλέον χάρτες για το Half-Life Deathmatch και ένα ντοκιμαντέρ πλήρους μήκους για τη Valve και τη δημιουργία του εποχιακού FPS (First Person Shooter) παιχνιδιού. Αλλά καθώς ο Gordon Freeman, το Black Mesa και ο G-Man γιορτάζουν τα 25α γενέθλιά τους, ένα κρυφό νέο update του Half-Life κάνει μια θεμελιώδη αλλαγή στο εποχιακό παιχνίδι επιστημονικής φαντασίας. Το Half-Life 3 μπορεί να μη συμβεί ποτέ, αλλά μετά από ένα τέταρτο του αιώνα, το αρχικό παιχνίδι εξακολουθεί να λαμβάνει αγάπη από τους δημιουργούς του.

Δείτε επίσης: Nvidia: Ανακοινώνει ένα remaster RTX από την κοινότητα του Half-Life 2

Το κείμενο αναφέρεται στο παιχνίδι Half-Life και τη νέα ενημέρωση που λύνει ένα από τα πιο εμβληματικά προβλήματα μετά από 25 χρόνια. Παρουσιάζει την αγαπημένη στιγμή των περισσότερων παικτών και του συγγραφέα στο παιχνίδι και περιγράφει πώς η ενημέρωση επιλύει ένα πρόβλημα συγχρονισμού σε μια σκηνή. Το κείμενο επίσης αναφέρεται στη συνολική επέτειο των 25 χρόνων του Half-Life και τις πολλές ενημερώσεις που λαμβάνει το παιχνίδι, ενώ ρίχνει μια ματιά στο παρελθόν και συζητά πώς οι βασικές στιγμές του παιχνιδιού ακόμα διατηρούν τη μαγεία τους.

Δείτε ακόμα: Το Lego Half-Life 2 είναι αληθινό και διαθέσιμο τώρα στο Steam

Ένα νέο update του Half-Life, το οποίο έρχεται μεταξύ πολλών μικρών και μεγάλων διορθώσεων που παρέχει η Valve γύρω από την 25η επέτειο, επιτέλους διορθώνει αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα στο animation.

Μπορείτε να το δείτε σε όλη του τη λαμπερή, ανανεωμένη δόξα χάρη σε ένα απόσπασμα από το χρήστη Vinícius Medeiros του Twitter/X:

25 χρόνια μετά, και η Valve εξακολουθεί να ρυθμίζει και να βελτιώνει το Half-Life μέχρι και τις λεπτομέρειες. Κάποια από τα bugs θα αφεθούν ανέγγιχτα, ωστόσο – αυτά αποτελούν πλέον μέρος του Half-Life, του δίνουν χαρακτήρα. Παρ’ όλα αυτά, μιλώντας για τη Valve και την τεχνική αναταραχή, ένας πρώην προγραμματιστής του Left 4 Dead λέει ότι το zombie shooter ήταν «σπασμένο» όταν κυκλοφόρησε το 2008.

Δείτε επίσης: Counter-Strike 2: Το Παιχνίδι της Valve με τη Χαμηλότερη Βαθμολογία

Τα ’90s και η κλασική εποχή των boomer shooter ενδεχομένως να λείπουν σε πολλούς, ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα καλύτερα παλιά παιχνίδια που ακόμα μπορείτε να βρείτε στο PC.

Εναλλακτικά, τα καλύτερα παιχνίδια επιβίωσης θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε αυτό το πνεύμα του run and gun, της σκέψης και της ζωής του Half-Life.

Πηγή: pcgamesn.com