Η Tesla έχει γεμίσει τους εκθεσιακούς της χώρους (showrooms) με τα πολυαναμενόμενα Cybertruck, λίγο πριν τη μεγάλη τους κυκλοφορία. Η εταιρεία ήδη από την περασμένη εβδομάδα είχε εμφανίσει τα πρώτα Cybertruck σε showrooms στις ΗΠΑ, και τώρα έχει καταφέρει να προσελκύσει τα πλήθη.

Μέχρι το Σαββατοκύριακο, τα Cybertrucks είχαν φτάσει σε περισσότερα από δώδεκα καταστήματα Tesla σε όλη τη Βόρεια Αμερική.

Δείτε επίσης: Tesla: Προβλήματα στη Σουηδία για το Model Y

Όπως αναφέρει και το electrek.co, η Tesla πιθανότατα προσπαθούσε να εκμεταλλευτεί το ενδιαφέρον του κόσμου για το Cybertruck πριν από την κυκλοφορία, για να φέρει περισσότερους ανθρώπους στα καταστήματα και να αυξήσει πιθανότατα και τις πωλήσεις σε άλλα αυτοκίνητά της.

Αν αυτός ήταν ο στόχος, σίγουρα υπήρχε επιτυχία.

Πλήθος κόσμου εντοπίστηκε σε πολλά καταστήματα όπου η Tesla είχε φέρει ένα Cybertruck.

Δείτε επίσης: Tesla: Υπάρχουν αποδείξεις ότι γνώριζε ότι η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης ήταν ελαττωματική

Για παράδειγμα, στο κατάστημα Langley στον Καναδά, μια σειρά ανθρώπων σχηματιζόταν έξω από την τοποθεσία:

Επίσης, σε ένα άλλο κατάστημα της Tesla, βρέθηκε πολύς κόσμος που ήθελε να βγει μια σέλφι με το όχημα:

Το κατάστημα του Μαϊάμι με το Cybertruck είχε, επίσης, πολύ κόσμο:

Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν αυτή η κίνηση της Tesla οδήγησε όντως σε περισσότερες πωλήσεις αυτοκινήτων ή παραγγελίες για το Cybertrucks. Το μόνο σίγουρο είναι ότι κατάφερε να προσελκύσει πλήθος κόσμου στα καταστήματά της.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Οι ιδιοκτήτες του απαγορεύεται να το πουλήσουν

Η Tesla είναι πιθανό να συνεχίσει να προσθέτει Cybertrucks στα καταστήματα. Δύο ημέρες έμειναν μόνο για την επίσημη κυκλοφορία! Η εταιρεία επιθυμεί να δημιουργήσει ένα θεαματικό γεγονός για το Cybertruck, προκειμένου να προσελκύσει το ενδιαφέρον και την προσοχή του κοινού. Με την προβολή του Cybertruck σε showrooms, η Tesla δίνει την ευκαιρία στους πελάτες να το δουν από κοντά και να εκτιμήσουν το μοναδικό του σχεδιασμό και τις καινοτόμες τεχνολογίες που προσφέρει.

Επιπλέον, η προβολή του Cybertruck στα showrooms αποτελεί μια ευκαιρία για την Tesla να προωθήσει την εικόνα της ως μια καινοτόμα και πρωτοποριακή εταιρεία. Ο σχεδιασμός και οι τεχνολογίες που προσφέρει το Cybertruck αποτελούν απόδειξη της δυναμικής και της προοδευτικότητας της Tesla. Με αυτό το επαναστατικό όχημα, η εταιρεία επιδιώκει να ενισχύσει την εικόνα της ως ηγέτης στον τομέα των ηλεκτρικών οχημάτων και να προσελκύσει πελάτες που επιθυμούν να έχουν πρόσβαση σε τεχνολογίες του μέλλοντος.

Πηγή: electrek.co