Ένα κόλπο στο TikTok που γνωρίσαμε πρώτη φορά πέρυσι, ξανακερδίζει δημοτικότητα μετά από την ενθουσιώδη αναφορά του TikToker @bigduke13entertainment αυτό τον μήνα.

Δείτε επίσης: Η κυβέρνηση του Νεπάλ απαγορεύει το TikTok

Κρυώνεις. Θέλεις να παρακολουθείς τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάτω από τα σκεπάσματά σου. Αλλά μόλις τελειώσει αυτό το κλιπ, τι πρέπει να κάνεις; Να βγάλεις το χέρι σου κάτω από το σκέπασμα“, είπε, επισημαίνοντας την ταλαιπωρία όλων.

Σύμφωνα με το βίντεο στο TikTok με πάνω από επτά εκατομμύρια προβολές, υπάρχει ένας καλύτερος τρόπος. Αν έχετε ένα iPhone, μπορείτε να προγραμματίσετε τη συσκευή σας να κάνει scroll εκ μέρους σας. Και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πείτε “Επόμενο!”

Πώς να κάνετε scroll στο TikTok χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια σας

Βήμα 1: Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις.
Βήμα 2: Αγγίξτε την επιλογή Προσβασιμότητα.

Βήμα 3: Αγγίξτε την επιλογή Φωνητικός Έλεγχος και ενεργοποιήστε το.

Αν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε τον φωνητικό έλεγχο, μπορεί να χρειαστεί να πατήσετε “Ρύθμιση ελέγχου φωνής” πρώτα και να πάρετε μερικές γρήγορες οδηγίες.

Δείτε ακόμα: TikTok: Δοκιμάζει μεταφορτώσεις βίντεο 15 λεπτών

Βήμα 4: Πηγαίνετε στις Εντολές.

Βήμα 5: Αγγίξτε το “Δημιουργία Νέας Εντολής

Βήμα 6: Στο πεδίο “Φράση“, πληκτρολογήστε τη λέξη “Επόμενο“.

Ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλη εντολή θέλετε για να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία κύλισης.

Βήμα 7:

Αγγίξτε την επιλογή “Ενέργεια” και στη συνέχεια “Εκτέλεση Προσαρμοσμένης Χειρονομίας“.

Βήμα 8: Στο πεδίο “Νέα Χειρονομία“, κάντε σάρωση όπως θα κάνατε στο TikTok.

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον χώρο για να προσομοιώσετε την κίνηση σάρωσης που θα εκτελεστεί μετά την εντολή “Επόμενο”. Μετά την προσθήκη της κίνησης σάρωσης, κάντε κλικ στο “Αποθήκευση” και στη συνέχεια στο “Ολοκλήρωση“.

Ζήστε τη χαρά του hands-free scroll στο TikTok λέγοντας αβίαστα “Επόμενο” σε αυτήν τη δυναμική πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Δείτε επίσης: TikTok: Aντιμετωπίζει την παραπληροφόρηση σχετικά με τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία φωνητικής κύλισης στο TikTok, θα πρέπει να έχετε ένα iPhone με το λειτουργικό σύστημα iOS 13 ή νεότερο. Επίσης, θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένη την τελευταία έκδοση της εφαρμογής TikTok στη συσκευή σας. Η λειτουργία φωνητικής κύλισης είναι διαθέσιμη μόνο για την περιήγηση στην τροφοδοσία του TikTok, και όχι για άλλες λειτουργίες της εφαρμογής.

Πηγή: mashable