Η CD Projekt ανακοίνωσε τα τελευταία νέα σχετικά με τις πωλήσεις της επέκτασης Phantom Liberty για το Cyberpunk 2077.

Phantom Liberty Cyberpunk 2077

Μετά την κυκλοφορία του στα PS5, Xbox Series X/S και PC στις 26 Σεπτεμβρίου, το παιχνίδι πούλησε τρία εκατομμύρια αντίτυπα μέσα στην πρώτη εβδομάδα, ενώ η πρώτη και μοναδική επέκτασή του σημείωσε πάνω από 4,3 εκατομμύρια πωλήσεις στους δύο πρώτους μήνες.

Ο CEO της CD Projekt, Adam Kiciński, εξέφρασε ικανοποίηση για την επιτυχημένη κυκλοφορία του Phantom Liberty. Επισήμανε ότι η επέκταση, σε συνδυασμό με το Update 2.0 που προσθέτει πολλές βελτιώσεις, αναβαθμίζει την εμπειρία παιχνιδιού στο Night City σε ένα νέο επίπεδο ποιότητας.

Δείτε ακόμα: Xbox: Σημαντικές ανακοινώσεις για το “The Game Awards”

Ο Kiciński δήλωσε πρόσφατα ότι το Cyberpunk 2077 έχει πουλήσει πάνω από 25 εκατομμύρια αντίτυπα από την κυκλοφορία του τον Δεκέμβριο του 2020, καθιστώντας το “πολύ πιο γρήγορο” στις πωλήσεις σε σχέση με το The Witcher 3 μετά την κυκλοφορία του. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει πουλήσει πάνω από 50 εκατομμύρια αντίτυπα από το 2015.

Η συνολική ποσοστιαία κατοχή του Phantom Liberty από τους παίκτες του Cyberpunk 2077 αναμένεται να αυξηθεί στο μέλλον, ειδικά τώρα που πλησιάζει η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Αυτό το πακέτο, που συνδυάζει το RPG του 2020 με τη μοναδική του επέκταση, προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει τόσο σε φυσική όσο και σε ψηφιακή μορφή στις 5 Δεκεμβρίου. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το Phantom Liberty είναι διαθέσιμο μόνο για PC και τις κονσόλες της τρέχουσας γενιάς, το Ultimate Edition προορίζεται επίσης να παρακάμψει το PS4

και το Xbox One. Οι εκδόσεις αυτών των κονσολών συνέβαλαν σημαντικά στα τεχνικά θέματα κατά την αρχική κυκλοφορία του Cyberpunk 2077.

Δείτε επίσης: Ηθικές Ανησυχίες στην Εποχή της Τεχνολογίας

Η CD Projekt πρόσφατα ανακοίνωσε το Cyberpunk 2077 Ultimate Edition, το οποίο περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και το Phantom Liberty, και θα κυκλοφορήσει ψηφιακά και φυσικά σε επιλεγμένες αγορές στις 5 Δεκεμβρίου για Xbox Series X/S, PS5 και PC.

Cyberpunk 2077 Ultimate Edition

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο Gabe Amatangelo, διευθυντής του παιχνιδιού Cyberpunk 2077, ανακοίνωσε ότι το στούντιο δεν είχε προγραμματίσει περαιτέρω σημαντικές ενημερώσεις για τον τίτλο. Η προσοχή τους επικεντρώθηκε σε άλλα έργα, συμπεριλαμβανομένου του sequel του παιχνιδιού, το οποίο τώρα βρίσκεται υπό ανάπτυξη στα CD Projekt’s North America studios.

Πηγή πληροφοριών: https://www.videogameschronicle.com