Οι επιχειρήσεις συχνά αξιοποιούν τα social media για την επικοινωνία με τους πελάτες τους. Ωστόσο, ένα πρόβλημα ασφαλείας στο Facebook έφερε αντιμέτωπο ένα εστιατόριο στο Ooltewah με hacking επίθεση.

Σύμφωνα με το WGAL, οι hackers κλέβουν χιλιάδες λογαριασμούς Facebook κάθε μέρα.

Το Whistlestop δεν έχει ανακάμψει ακόμα από μία hacking επίθεση στο Facebook που συνέβη στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε περισσότερα: Κινέζοι hackers στοχεύουν το Ουζμπεκιστάν και τη Νότια Κορέα με το SugarGh0st RAT

Τα social media βοηθούν τις επιχειρήσεις και στην προκειμένη περίπτωση τα εστιατόρια για να συνδεθούν οι εργαζόμενοι με την κοινότητά τους. Η κοινότητα του εστιατορίου στο Ooltewah έχει χαρίσει τόση αγάπη και υποστήριξη στους εργαζόμενους., που θα ήταν συντριπτικό να μην μπορούν να επικοινωνήσουν με αυτούς.

Παραβιάστηκε ο προσωπικός λογαριασμός email που συσχετίζεται με τον επαγγελματικό λογαριασμό και άλλαξαν όλους τους κωδικούς πρόσβασης.

“Δεν μπορέσαμε να κάνουμε απολύτως τίποτα για αυτό. Δεν μπορούσαμε καν να πάμε και να πούμε στους πελάτες μας ότι μας είχαν παραβιάσει.”

Κάποια στιγμή, ο hacker επέτρεψε στη Ball να επαναφέρει τη σελίδα. Παρόλα αυτά, αναφέρει ότι έχει περιορισμένη πρόσβαση ως διαχειριστής, προκαλώντας αβεβαιότητα για το ενδεχόμενο απώλειας ελέγχου της σελίδας οποιαδήποτε στιγμή.

Δείτε ακόμη: Ethical Hacking: Η Κρυφή Πλευρά της Κυβερνοασφάλειας

Οι εργαζόμενοι δυσκολεύονται επίσης να παραμείνουν συγχρονισμένοι με τη λειτουργία του εστιατορίου μετά το hacking.

Πηγή: newschannel9.com