Η Beta του Escape From Tarkov Arena είναι πλέον live και διαθέσιμη για παιχνίδι αν ανήκετε στον πρώτο κύκλο προσκλήσεων. Ωστόσο, αν έχετε χάσει την ευκαιρία να συμμετάσχετε σε αυτόν τον γύρο προσκλήσεων, εξακολουθείτε να έχετε μια ευκαιρία να συμμετάσχετε τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: Ακύρωση του The Last of Us Online

Το Escape from Tarkov είναι ένα Online τακτικό παιχνίδι πρώτου προσώπου που βρίσκεται υπό ανάπτυξη από τη Battlestate Games για τα Microsoft Windows. Το παιχνίδι διαδραματίζεται στη φανταστική περιοχή Norvinsk στο βορειοδυτικό τμήμα της Ρωσίας, όπου διεξάγεται πόλεμος μεταξύ δύο ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών (United Security “USEC” και Battle Encounter Assault Regiment “BEAR”). Οι παίκτες συμμετέχουν σε αγώνες που ονομάζονται “εφόδια” (raids), στους οποίους πολεμούν άλλους παίκτες και ρομπότ για λάφυρα με στόχο την επιβίωση και τη διαφυγή.

Η κυκλοφορία του Escape From Tarkov Arena ήρθε λίγο αργότερα από ό,τι περίμεναν πολλοί, με πολλούς να υποθέτουν ότι το παιχνίδι θα ξεκινούσε πριν το τουρνουά στο Dreamhack Hannover.

Το νέο παιχνίδι χρησιμοποιεί τους ίδιους μηχανισμούς σκοποβολής και όπλα που θα βρείτε στο Escape From Tarkov, έτσι οι έμπειροι παίκτες θα αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Ωστόσο, αν είστε νέος, υπάρχει πολλά να μάθετε, καθώς ο αγώνας μπορεί να είναι απίστευτα πολύπλοκος κατά καιρούς και υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε πριν καν ανοίξετε το παιχνίδι.

Μόλις βρεθείτε στο παιχνίδι, θα μπορείτε να παίξετε online αγώνες εναντίον άλλων παικτών στη beta. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι παιχνιδιού διαθέσιμοι στο Escape From Tarkov Arena, αλλά όλοι θα σας βρουν αντιμέτωπους με άλλους παίκτες σε κάποιο είδος μάχης μέχρι το θάνατο.

Πώς να κατεβάσετε και Πώς να Παίξετε το Escape From Tarkov Arena:

Για να κατεβάσετε το Escape From Tarkov Arena beta, θα πρέπει να έχετε ένα λογαριασμό Escape From Tarkov που έχει λάβει πρόσβαση στο beta. Εάν είστε ένας από τους εκλεκτούς, θα λάβετε ένα email που θα σας ενημερώνει ότι ανήκετε σε αυτόν τον γύρο προσκλήσεων.

Μόλις λάβετε αυτή την πρόσκληση, πρέπει να κατεβάσετε τον εκκινητή (launcher) του Escape From Tarkov, να τον εγκαταστήσετε και να συνδεθείτε με τον λογαριασμό Tarkov σας. Στο πλευρικό μενού του εκκινητή, θα δείτε την ενότητα Escape From Tarkov Arena, και όταν κάνετε κλικ σε αυτήν, το μεγάλο κουμπί που συνήθως θα πατούσατε για να ξεκινήσετε το παιχνίδι θα λέει ότι μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι.

Δείτε ακόμα: Naughty Dog: Εργάζεται πάνω σε “Brand-New” παιχνίδια για έναν παίκτη!

Αν δεν μπήκατε στον πρώτο γύρο προσκλήσεων, θα βλέπετε παρόλα αυτά την ενότητα Escape From Tarkov Arena στον εκκινητή, αλλά δεν θα μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι. Περισσότεροι άνθρωποι θα προστεθούν στο beta τις επόμενες εβδομάδες.

Δείτε επίσης: 2023: Τα video games με τις περισσότερες αναζητήσεις στη Google

Αφού έχετε κατεβάσει και εγκαταστήσει το Escape From Tarkov Arena, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι από τον εκκινητή, ακριβώς όπως θα κάνατε με το κανονικό παιχνίδι Tarkov, μόνο από την ενότητα Arena του εκκινητή.

Πηγή: forbes.com