Η νέα έκδοση του Samsung One UI 6.1 φαίνεται να επενδύει πλήρως σε λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, ακόμα και στην εφαρμογή Samsung Keyboard.

Δείτε επίσης: Twitter: Έβαλε Disclaimer στις Samsung φωτογραφίες φεγγαριού

Σύμφωνα με το TechDroider στο X, το Samsung Keyboard στο One UI 6.1 θα εισάγει μια ενδιαφέρουσα λειτουργία Τεχνητής Νοημοσύνης που θα σας επιτρέπει να αλλάξετε τον τόνο των προτάσεών σας.

Μετά από την πληκτρολόγηση μιας πρότασης, μπορείτε εύκολα να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία “Αλλαγή τόνου” για να λάβετε χρήσιμες προτάσεις. Στη διάθεση σας υπάρχουν επιλογές όπως ανεπίσημο, αστείο και ευγενικό. Αν σου θυμίζει κάτι, είναι επειδή δημοφιλείς εφαρμογές πληκτρολογίου όπως το Gboard και το Microsoft’s SwiftKey έχουν ήδη υιοθετήσει παρόμοια τεχνολογία με ενσωματωμένη Τεχνητή Νοημοσύνη.

Μπορείτε να επισημάνετε το κείμενό σας και να το μετατρέψετε σε ανεπίσημες κουβέντες, αστεία σχόλια ή ακόμη και επαγγελματικές προτάσεις.

Φαίνεται ότι το Samsung Keyboard θα αποκτήσει ακόμα μία έξυπνη λειτουργία με την ικανότητα να μεταφράζει κείμενο για εσάς. Αν αυτό επιβεβαιωθεί, δεν θα χρειαστεί πλέον να αλλάζετε ανάμεσα στην τρέχουσα συνομιλία σας και το Google Translate. Ωστόσο, δεν υπάρχει πληροφορία για το πότε αυτές οι δυνατότητες θα γίνουν διαθέσιμες στο ευρύ κοινό.

Δείτε ακόμα: Samsung Galaxy A54 5G: Επιβεβαιώθηκε ότι κυκλοφορεί σύντομα

Εκτός από αυτά τα πιθανά χαρακτηριστικά, φημολογείται ότι το One UI 6.1 θα επιδεικνύει μια σειρά από δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης. Μιλάμε για τις AI-δημιουργημένες ταπετσαρίες, τη δυνατότητα επέκτασης των περιθωρίων των φωτογραφιών, τις ζωντανές μεταφράσεις κατά τη διάρκεια των κλήσεων και ακόμα και την τεχνολογία απομόνωσης της φωνής για εκείνες τις φορές που θέλετε να συνομιλήσετε χωρίς τον ενοχλητικό θόρυβο του παρασκηνίου.

Εφοδιασμένη με τους επεξεργαστές Exynos 2400 και Snapdragon 8 Gen 3 σε ορισμένες αγορές, η σειρά Samsung Galaxy S24 αναμένεται να φέρει μια πληθώρα γεννητικών χαρακτηριστικών ΤΝΕ στο τραπέζι. Αυτά τα χαρακτηριστικά μπορεί απλά να είναι το μυστικό όπλο που θα τοποθετήσει το S24 σε μια ξεχωριστή θέση στον αγώνα για τα smartphones

.

Η Samsung διαθέτει ένα δικό της επεξεργαστικό μοντέλο γλώσσας, γνωστό ως Gauss, και φήμες λένε ότι μια σειρά AI χαρακτηριστικών στη σειρά Galaxy S24 θα τρέχουν σε αυτό το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης.

Δείτε επίσης: Samsung Food: Πλατφόρμα ανακάλυψης συνταγών

Το πληκτρολόγιο της Samsung προσφέρει μια πληθώρα λειτουργιών που βοηθούν τους χρήστες να πληκτρολογούν με άνεση και αποτελεσματικότητα. Μια από τις κύριες λειτουργίες του είναι η αυτόματη διόρθωση, που ανιχνεύει και διορθώνει τυχόν ορθογραφικά λάθη κατά την πληκτρολόγηση.

Επιπλέον, το πληκτρολόγιο της Samsung παρέχει λειτουργία πρόβλεψης κειμένου, η οποία προτείνει λέξεις και φράσεις καθώς πληκτρολογείτε, βοηθώντας έτσι στην ταχύτερη και πιο ομαλή πληκτρολόγηση. Αυτή η λειτουργία βασίζεται σε αλγορίθμους πρόβλεψης και μηχανικής εκμάθησης, που προσαρμόζονται στις προτιμήσεις και τον τρόπο πληκτρολόγησης του χρήστη.

Επιπλέον, το πληκτρολόγιο της Samsung παρέχει δυνατότητα προσαρμογής, όπου ο χρήστης μπορεί να αλλάξει τη διάταξη των πλήκτρων, το μέγεθος του πληκτρολογίου και άλλες ρυθμίσεις σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Αυτή η ευελιξία επιτρέπει στον χρήστη να προσαρμόσει το πληκτρολόγιο ώστε να ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις προτιμήσεις του.

Τέλος, το πληκτρολόγιο της Samsung προσφέρει επίσης δυνατότητα εισαγωγής φωνητικών εντολών, όπου ο χρήστης μπορεί να μιλήσει αντί να πληκτρολογήσει. Αυτή η λειτουργία αναγνώρισης φωνής επιτρέπει στον χρήστη να εισάγει κείμενο με μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα, καθιστώντας την πληκτρολόγηση πιο ευέλικτη και πρακτική.

Πηγή: androidcentral