Ο σχεδιασμός του Honor Magic6 Pro αποκαλύπτεται πριν την επίσημη κυκλοφορία του στις 10 Ιανουαρίου και είναι ένα χάρμα οφθαλμών

Δείτε επίσης: Huawei, Honor και Vivo smartphones εντοπίζουν το Google app ως TrojanSMS-PA malware

Ο George Zhao, CEO της Honor, δημοσίευσε μια εικόνα ενός smartphone της σειράς Honor Magic6, μιλώντας εκτενώς για την έμπνευση πίσω από το πράσινο χρώμα, την χάντρα και τον σχεδιασμό της κάμερας.

Εξήγησε πώς η πέντε χιλιάδων ετών ιστορία του κινεζικού πολιτισμού , η κοπή των πετρωμάτων στον 19ο αιώνα και “η ζωντάνια όλων των πραγμάτων στη φύση” ενέπνευσαν τη δημιουργία ενός τετράγωνου κύκλου (squircle).

Αφήνοντας στην άκρη το μάρκετινγκ, βλέπουμε ότι η σειρά της ναυαρχίδας της Honor, Magic6 θα διατηρήσει τον σχεδιασμό της τριπλής κάμερας. Αργότερα, το Digital Chat Station διέρρευσε εικόνες του Magic6 Pro από όλες τις γωνίες πριν τη δημοσίευσή τους στο επίσημο κατάστημα της Honor

. Από αυτές τις εικόνες, βλέπουμε ότι το Honor Magic6 Pro θα έχει τρεις επιλογές αποθήκευσης – 256 GB, 512 GB και 1 TB.

Δείτε ακόμα: Η Honor θα επανακυκλοφορήσει στην Ινδία, στις αρχές του 2024

Η εταιρεία διοργανώνει ένα μεγάλο διήμερο event την επόμενη εβδομάδα. Στις 10-11 Ιανουαρίου, η Honor θα παρουσιάσει τη σειρά Magic6 και το MagicOS 8.0, αλλά δεν έχει ακόμη δημοσιεύσει ένα λεπτομερές πρόγραμμα για πότε θα ανακοινωθεί κάθε προϊόν.

Πηγή: gsmarena