Η GE Profile θα παρουσιάσει το Smart Indoor Smoker τον πρώτο στον κόσμο εσωτερικού χώρου smart μπάρμπεκιου στο CES 2024 την επόμενη εβδομάδα, αλλά μπορείτε να τον αγοράσετε ήδη από σήμερα.

Δείτε επίσης: Το Honor Magic6 Pro αποκαλύπτεται ανεπίσημα και εντυπωσιάζει

Το πιο πρόσφατο έξυπνο κουζινικό εργαλείο από τα GE Appliances λύνει έναν άλλο πόνο μαγειρέματος που δεν ήξερες ποτέ ότι είχες… το να χρειάζεται να βγεις έξω. Ο GE Profile Smart Indoor Smoker είναι ένα μπάρμπεκιου για τον πάγκο που σας επιτρέπει να μαγειρέψετε με ξύλα pellets μέσα στο σπίτι σας χωρίς να ενεργοποιήσετε όλους τους ανιχνευτές καπνού σας.

Το πρώτο εσωτερικού χώρου smart μπάρμπεκιου στον κόσμο, με τιμή $999 δολάρια, θα εκτίθεται στο CES 2024 την επόμενη εβδομάδα. Αλλά αν δεν μπορείτε να περιμένετε να προσθέσετε εκείνη την καπνιστή γεύση στα παΐδια σας, το σολομό ή τα φύλλα σας χωρίς να βγείτε στον κήπο σας (αν έχετε κήπο), μπορείτε να το αγοράσετε τώρα από τα καταστήματα Williams Sonoma και Best Buy.

Το εργαλείο χρησιμοποιεί μια τεχνολογία που ονομάζεται Active Smoke Filtration, η οποία, όπως λέει η GE Profile, “χρησιμοποιεί θερμότητα και μία υψηλή μηχανική συστήματος καταλύτη για να μετατρέψει τον πραγματικό καπνό ξύλου σε ζεστό αέρα γεμάτο γεύση.” Φλάντζες, τσιμούχες, καπάκια και σφραγίδες κρατούν τον καπνό μέσα στην συσκευή και όχι στην κουζίνα σας.

Ένα ψηφιακό κουμπί και μερικές προεπιλογές βοηθούν στο να κάνετε το κάπνισμα χωρίς να χρειάζεται να μαντέψετε, επιτρέποντας την λεπτομερή ρύθμιση της έντασης και της θερμοκρασίας του καπνού, μαζί με έξι προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για μοσχαρίσιο στήθος, παΐδια χοιρινού, λαιμός χοιρινού, φτερούγες κοτόπουλου, στήθος κοτόπουλου και σολομό αν προτιμάτε απλά να το ρυθμίσετε και να το ξεχάσετε.

Δείτε επίσης: Το BMW 850i του Michael Jordan μπορεί τώρα να γίνει δικό σας

Ένα ωραίο χαρακτηριστικό του Indoor Smart Smoker που δεν έχω δει σε εξωτερικούς έξυπνους καπνιστές είναι μια ρύθμιση που κρατάει την θερμοκρασίατ από την κάπνα. Αυτό θα μαγειρέψει το κρέας σας και θα το κρατήσει σε ασφαλείς θερμοκρασίες για έως και 24 ώρες

.

Οι συνδεδεμένες λειτουργίες του εσωτερικού χώρου smart μπάρμπεκιου έρχονται μέσω της ενσωμάτωσης με την εφαρμογή SmartHQ της GE Profile, όπου μπορείτε να ρυθμίσετε τα επίπεδα του καπνού και να παρακολουθείτε το κρέας σας απομακρυσμένα. Η GE Profile λέει ότι η εφαρμογή θα προσφέρει επίσης ενημερώσεις χαρακτηριστικών όπως καθοδηγούμενες συνταγές που θα σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα στο κάπνισμα σας.

Δείτε επίσης: Το DukeBox της LG: Ένα Ρετρό Κόσμημα με Σύγχρονη Αίσθηση Ηχου

Ενώ το μπάρμπεκιου αυτό σχεδιάστηκε να είναι αρκετά μικρό ώστε να χωράει στον πάγκο σας, η GE Profile λέει ότι είναι αρκετά μεγάλος “για να χωράει τρία ράφια από baby παΐδια χοιρινού, ένα μοσχαρίσιο στήθος , ένα ολόκληρο κοτόπουλο, μέχρι και 40 φτερούγες κοτόπουλου ή ένα λαιμό χοιρινού βάρους 6.5 κιλών.” Ως μπάρμπεκιου, χρησιμοποιεί παλέτες ξύλου για να μαγειρέψει το φαγητό σας, αλλά φαίνεται να χρησιμοποιεί πολύ λιγότερα από τα παραδοσιακά μοντέλα εξωτερικού χώρου. Αποστέλλεται με έναν αισθητήρα θερμοκρασίας και ένα σακί από παλέτες ξύλου για να ξεκινήσετε.

Ο Indoor Smart Smoker ξεκίνησε ως Arden, ένα προϊόν της Indiegogo που αναπτύχθηκε σε χώρο κατασκευής που ανήκει στα GE Appliances. Συγκέντρωσε πάνω από $835.000 πριν γίνει μια μάρκα GE Profile και ενταχθεί στο πρόσφατο καινοτόμο έξυπνο κουζινικό εργαλείο του κατασκευαστή, το πρώτο έξυπνο ηλεκτρικό μίξερ που κυκλοφόρησε στο CES 2023.