Το επιβεβαιωμένο σχέδιο του iPhone SE 4ης γενιάς ανακοινώθηκε σήμερα με μια σειρά από CAD απεικονίσεις που μοιράστηκε το ινδικό τεχνολογικό blog 91Mobiles.

Δείτε επίσης: Χαρακτηριστικά Chips για 16 νέες συσκευές της Apple

Τα CAD renders δείχνουν ότι το iPhone SE 4 θα έχει μια οθόνη μεγέθους 6,1″ ιντσών, all-screen σχεδιασμό με μια εγκοπή που φιλοξενεί τον αισθητήρα κάμερας TrueDepth για το Face ID, επίπεδα πλευρές και θύρα USB-C αντί για Lightning. Αυτός ο σχεδιασμός θα ήταν μια σημαντική αναβάθμιση σε σχέση με το τρέχον iPhone SE, το οποίο διαθέτει στρογγυλεμένες άκρες, οθόνη 4,7” ιντσών, ένα κουμπί Home με Touch ID και μεγάλα bezels.

Το νέο iPhone SE φαίνεται να είναι ύψους 147 χιλιοστά, πλάτους 71,5 χιλιοστά και πάχους 7,7 χιλιοστά. Αυτό είναι σχεδόν ίδιο με το μέγεθος του iPhone 14, το οποίο είναι 146,7 χιλιοστά ύψος, 71,5 χιλιοστά πλάτος και 7,8 χιλιοστά πάχος.

Δείτε ακόμα: iOS 18: Ακόμα πιστεύεται ότι θα είναι το μεγαλύτερο software update στην ιστορία του iPhone!

Συνολικά, οι εικόνες επιβεβαιώνουν τις αναφορές του MacRumors από το περασμένο έτος, που αποκάλυψαν ότι το iPhone SE της επόμενης γενιάς θα επαναχρησιμοποιούσε κατά κύριο λόγο τον σχεδιασμό του iPhone 14, συμπεριλαμβανομένης της αυθεντικής ταυτοποίησης με το Face ID και μιας οθόνης OLED 6,1” ιντσών, αλλά με μια μόνο πίσω κάμερα, ένα κουμπί Action και μια θύρα USB-C. Αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο έτος.

Δείτε ακόμα: Apple ID: Θα μετονομαστεί σε «Apple Account»;

Πηγή: macrumors