Μια ανοιχτή beta του Final Fantasy 14 είναι ήδη διαθέσιμη στις κονσόλες Xbox Series X/S για την επίσημη κυκλοφορία στις 21 Μαρτίου.

Επιτέλους, η Square Enix αποκάλυψε την κατάλληλη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Final Fantasy 14 στα Xbox Series X/S. Το MMO (massively multiplayer Online) παιχνίδι, το οποίο είναι προς το παρόν σε ανοιχτή δοκιμή στις κονσόλες, θα κυκλοφορήσει επίσημα στα συστήματα στις 21 Μαρτίου. Οι παίκτες PlayStation και PC απολαμβάνουν το Final Fantasy 14 από το 2013, οπότε η κυκλοφορία στα Xbox ήταν πολύ αναμενόμενη.

Δείτε επίσης: Το Kingdom Hearts 4 γιορτάζει το Final Fantasy 7 Rebirth

Η ανοιχτή beta στο Xbox είναι διαθέσιμη μόνο για νέους λογαριασμούς της Square Enix. Περιλαμβάνει όλα όσα είναι διαθέσιμα στη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση (περισσότερα γι’ αυτό σε λίγο) και η πρόοδος θα μεταφερθεί στο πλήρες παιχνίδι.

Η Microsoft προσφέρει στους συνδρομητές του Game Pass Ultimate τη δυνατότητα να αποκτήσουν τη Starter Edition του παιχνιδιού χωρίς επιπλέον κόστος μεταξύ 21 Μαρτίου και 19 Απριλίου. Και αυτή έχει το ίδιο περιεχόμενο με τη δωρεάν δοκιμαστική έκδοση. Θα λάβετε το βασικό παιχνίδι και τις δύο πρώτες επεκτάσεις, Heavensward και Stormblood.

Υπάρχουν ορισμένα όρια για και τις δύο επιλογές, ωστόσο. Η δωρεάν δοκιμή έχει μια όριο στο επίπεδο 70, αλλά μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε απεριόριστα. Άλλοι περιορισμοί περιλαμβάνουν το ποσό των εσωτερικών νομισμάτων που μπορείτε να κουβαλήσετε και το ότι δεν μπορείτε να ανταλλάξετε αντικείμενα με άλλους παίκτες.

Δείτε επίσης: Επίσημο Τουρνουά Mario Kart 8 Deluxe για το Μάρτιο 2024

Επιλέξτε τη Starter Edition και μπορείτε να υπερβείτε το όριο επιπέδου της δωρεάν δοκιμής και άλλους περιορισμούς, αλλά θα πρέπει να αρχίσετε να πληρώνετε την συνδρομή του παιχνιδιού μετά από 30 ημέρες (αυτό είναι επίσης πάνω από την συνδρομή του Game Pass Core ή του Xbox Game Pass Ultimate που θα χρειαστείτε για να παίξετε το παιχνίδι στο Xbox). Αν προτιμάτε να μην βιαστείτε μέσα από το βασικό παιχνίδι και τις πρώτες δύο επεκτάσεις, ίσως είναι καλύτερο να παραμείνετε με τη δοκιμή μέχρι να τις ολοκληρώσετε.

Μπορείτε να επιλέξετε μια από αυτές τις παραξενιές όταν προετοιμάζεστε να πατήσετε το πόδι σας στο Eorzea για πρώτη φορά (ή ίσως ξεκινάτε από την αρχή μετά από παιχνίδι Final Fantasy 14 σε άλλη πλατφόρμα). Σε κάθε περίπτωση, δεδομένης της ικανότητάς του να φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά, μπορεί να αξίζει να εξετάσετε το παιχνίδι με τους φίλους και την οικογένειά σας αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

Πηγή: engadget