Οι φήμες ενισχύονται για την εμφάνιση της νέας μπροστινής κάμερας σε οριζόντια θέση στο επερχόμενο iPad Air 6.

Ανάμεσα σε όλες τις φήμες, υπάρχει μια που υποδηλώνει ενημερώσεις στην μπροστινή κάμερα του νέου iPad Air και iPad Pro. Ο leaker ShrimpApplePro επιβεβαιώνει τώρα αυτές τις φήμες με ένα αναφορά για το iPad Air 6 που παίρνει μια μπροστινή κάμερα στον οριζόντιο προσανατολισμό. Σύμφωνα με τον leaker σε μια ανάρτηση στο X, το iPad Air 6 θα διατηρήσει σχεδόν τον ίδιο σχεδιασμό με την τρέχουσα γενιά. Ωστόσο, ο ShrimpApplePro υποστηρίζει ότι η μπροστινή κάμερα έχει μετακινηθεί για να τοποθετηθεί στην κορυφή όταν το iPad είναι σε οριζόντια θέση.

Δείτε ακόμα: Snapdragon 8 Gen 4: Υποστηρίζει ταχύτερο chip μνήμης RAM που υπερτερεί του A18 Pro της Apple

Προς το παρόν, μόνο το iPad 10 επιπέδου εχει την κάμερα στην κορυφή όταν το iPad κρατιέται οριζόντια ή χρησιμοποιείται με το Magic Keyboard Folio. Νωρίτερα φέτος, το 9to5Mac ανακάλυψε αποδείξεις στο iPadOS 17.4 που υποδεικνύουν ότι τα νέα μοντέλα iPad Pro θα λάβουν την ίδια μεταχείριση. “Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης του Face ID, το iPad πρέπει να είναι σε οριζόντια θέση με την κάμερα στην κορυφή της οθόνης. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, το Face ID λειτουργεί και σε κατακόρυφη και σε οριζόντια θέση,” αναφέρει ένα νέο μήνυμα στο iPadOS 17.4.

Πριν από μερικές εβδομάδες, ένας άλλος διαρρέον είχε ήδη αναφέρει ότι το iPad Air 6 θα διαθέτει μια μπροστινή κάμερα στον οριζόντιο προσανατολισμό. Εάν είναι αληθές, αυτό σημαίνει ότι το iPad Pro, το iPad Air και το iPad 10 θα έχουν όλα την κάμερα τοποθετημένη στην κορυφή όταν χρησιμοποιούνται σε οριζόντια θέση.

Δείτε επίσης: Έρχεται το foldable MacBook της Apple;

Ενώ δεν αναμένεται να λάβει το iPad Air 6 κάποιες μείζονες αλλαγές, η Apple φημολογείται ότι εργάζεται πάνω σε ένα ανανεωμένο σχεδιασμό για το νέο iPad Pro. Το 9to5Mac πρόσφατα αποκάλυψε τις διαστάσεις για τα νέα iPads, οι οποίες υποδηλώνουν ότι το νέο iPad Pro θα είναι λεπτότερο, ενώ το iPad Air 6 θα είναι διαθέσιμο σε δύο διαφορετικούς μεγέθη οθονών για πρώτη φορά.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com