Από χτές 1η Απριλίου 2024, έχουμε μια τεράστια νέα προσθήκη στην υπηρεσία του Xbox Game Pass στη μορφή του Ark: Survival Ascended, το οποίο έρχεται στην υπηρεσία για τα Xbox Series X, Xbox Series S, PC και Xbox Cloud Gaming.

Δείτε επίσης: Τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Απρίλιο

Και όχι δεν αποτελούσε Πρωταπριλιάτικο Αστείο!

Για όσους δεν έχετε κρατηθεί ενήμεροι, αυτή είναι η νέα έκδοση του Ark: Survival Evolved που “αναδημιουργήθηκε από το μηδέν” για τις σύγχρονες κονσόλες και το PC στα τέλη του 2023. Βρίσκεται στην ενότητα “Top Paid” του Xbox Store σχεδόν από τότε, κάνοντάς το ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια του Xbox που μπορείτε να παίξετε αυτή τη στιγμή.

Δείτε ακόμα: Προβλήματα Στο Helldivers 2 Λόγω Χιονιού

Ark: Survival Ascended (Series X/S, PC, Cloud)

Όπως αναφέρθηκε, έχει προστεθεί στο Xbox Game Pass από εχτές 1η Απριλίου 2024, και θα παραθέσουμε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι παρακάτω:

“Το ARK αναδημιουργείται από το μηδέν με την επόμενη γενιά τεχνολογίας βιντεοπαιχνιδιών με το Unreal Engine 5! Δημιούργησε μια φυλή, εξημέρωσε και έκτρεψε εκατοντάδες μοναδικούς δεινόσαυρους και προϊστορικά πλάσματα, εξερεύνησε, κατασκεύασε, χτίσε, και πάλεψε για να φτάσεις στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Ο νέος σου κόσμος σε περιμένει!”

Πηγή: purexbox