Είτε πρόκειται για οικονομικό μεσαίας κατηγορίας ή για flagship τηλέφωνο, θα ήταν σοφό να μην αγοράσετε νέο Android, μέχρι να βγει το Nothing Phone 3.

Nothing Phone 2

Είναι ήδη είναι ένας εξαιρετικός χρόνος για τα μεσαία κατηγορίας τηλέφωνα Android, και έχουν περάσει μόνο τρεις μήνες. Το Nothing Phone 2a είναι μια εκπληκτική επιλογή εάν ψάχνετε για ένα από τα πιο προσιτά καινούργια μεσαία κατηγορίας τηλέφωνα Android στην αγορά. Μετά υπάρχει το Galaxy A55, το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα Galaxy S24 και προσφέρει αρκετά συναρπαστικά χαρακτηριστικά για ένα μοντέλο της σειράς A.

Δείτε επίσης: Asus Zenfone 11 Ultra: Μεγαλύτερο αλλά όχι πολύ καλύτερο

Επίσης, το Pixel 8a της Google αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Μάιο, και πιστεύω ότι θα είναι το τηλέφωνο που θα πρέπει να νικήσει η Apple με το iPhone SE 4 όταν κυκλοφορήσει του χρόνου.

Αυτές είναι εκπληκτικές επιλογές, και ακόμα δεν αναφέρουμε τα πρώτα Android flagship της χρονιάς, τα οποία είναι ακόμα καλύτερα. Αυτά περιλαμβάνουν τα Galaxy S24, τα μοντέλα Xiaomi 14 και το Honor Magic 6 Pro.

Όμως, κάποιες Galaxy συσκευές όπως για παράδειγμα το A55 δεν είναι διαθέσιμο στις ΗΠΑ είτε αυτό δείχνει πόσο καλό είναι ή η Samsung δεν θέλει να πάρετε το A55 αντί για το Galaxy S24.

Παρά ταύτα, πρόκειται σοφή επιλογή θα ήταν να μην αγοράσετε κανένα νέο τηλέφωνο Android, είτε πρόκειται για οικονομικό μεσαίας κατηγορίας είτε για flagship, μέχρι να βγει το Nothing Phone 3. Γνωρίζουμε ότι το να περιμένεις για το επόμενο καλύτερο πράγμα θα σε βάλει σε ένα τοξικό κύκλο όπου θα συνεχίσεις να περιμένεις κάτι καλύτερο. Αλλά το Nothing Phone 3 μπορεί να αξίζει την αναμονή.

Δείτε ακόμα: Διέρρευσε το λευκό Xbox Series X χωρίς μονάδα δίσκου

Αυτό το τηλέφωνο Android θα βρίσκεται στην υψηλή κατηγορία των μεσαίων λόγω της τιμής του. Αλλά τα χαρακτηριστικά θα είναι αυτά ενός flagship κινητού τηλεφώνου ελαφρώς χαμηλότερης κατηγορίας. Ακούγεται σαν ένα μπέρδεμα ακριβώς γιατί είναι. Όλα συνοψίζονται στα υποτιθέμενα χαρακτηριστικά του Phone 3 και στην τιμή που επιθυμεί η Nothing να χρεώσει για αυτό.

Nothing Phone 2a

Η Nothing δεν είναι έτοιμη να κάνει ένα αληθινό flagship που θα ανταγωνιστεί τα μοντέλα Galaxy S24. Πιθανώς να μην το κάνει ποτέ. Το Nothing Phone 2 από πέρυσι είχε ένα ήδη παλιό αλλά flagship chip Snapdragon. Ήταν ένα κινητό τηλέφωνο flaghip σύμφωνα με τα πρότυπα του 2022.

Η Nothing θα συνεχίσει αυτήν την προσέγγιση και με το Phone 3, εάν η 91mobiles είναι σωστή. Πηγές της βιομηχανίας που εργάζονται στενά με την Nothing υποτίθεται ότι είπαν στο blog ότι το Phone 3 θα διαθέτει τον επεξεργαστή Snapdragon 8s Gen 3 της Qualcomm.

Δείτε επίσης: Galaxy Tab S6 Lite: Η Samsung ανανεώνει το tablet για το 2024

Nothing Bluetooth Truly Wireless Ear (2) & Nothing Phone 2

Αυτός δεν είναι o καλύτερος επεξεργαστής Snapdragon 8 Gen 3 που υπάρχει στα μοντέλα Galaxy S24, παρά το τι μπορεί να υπονοεί το “S” στο όνομά του. Είναι μια ελαφρώς χειρότερη εκδοχή του Snapdragon 8 Gen 3 που πρέπει ακόμα να παρέχει λειτουργίες genAI στη συσκευή, ισχυρή υποστήριξη παιχνιδιού συμπεριλαμβανομένου του ray tracing, γρήγορη συνδεσιμότητα, εξαιρετικά χαρακτηριστικά κάμερας και υψηλή απόδοση.

Δεν θα είναι τόσο καλός όσο ο Snapdragon 8 Gen 3, αλλά οι διαφορές θα είναι πιθανώς αόρατες για τους κανονικούς χρήστες.

Δείτε ακόμα: Nikon Z 28-400mm f/4-8 VR: Ένας Φακός για Όλες τις χρήσεις

Ναι, το θέμα του επεξεργαστή προκαλεί σύγχυση. Αλλά θα επιτρέψει σε κατασκευαστές όπως η Nothing να δημιουργήσουν σχεδόν flagship επιπέδου συσκευές που θα έχουν πολύ καλύτερες τιμές από τα πραγματικά flaghip. Το σημαντικότερο, ο Snapdragon 8s μπορεί να είναι μια πολύ καλύτερη αξία από το Exynos στο Galaxy A55 ή το Tensor G3 στο Pixel 8a.

Εάν θέλετε να αγοράσετε μια συσκευή Android και να τη χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια, ο επεξεργαστής θα πρέπει να είναι προτεραιότητα.

Το ίδιο blog αναφέρει και την τιμή αυτής της υποτιθέμενης συσκευής Nothing Phone 3. Προφανώς, η Nothing στοχεύει στην κατηγορία των 480 έως 540 δολαρίων. Αυτό είναι απλώς μια φήμη, κοιτώντας εκτιμήσεις της κύριας αγοράς των πωλητών μεσαίας κατηγορίας Android.

Αλλά αν οι αριθμοί είναι ακριβείς, η Nothing θα στοχεύει πιθανότατα σε παρόμοιες κατηγορίες τιμών διεθνώς. Και, ας το παραδεχτούμε, ένα τηλέφωνο Nothing Phone 3 με κόστος άνω των 500 δολαρίων φαίνεται σαν μια απίστευτη προσφορά, περίπου όσο θα πληρώνατε για το Pixel 8a, το οποίο μπορεί να κοστίζει περισσότερο από τον προκάτοχό του.

Δείτε επίσης: AFEELA: Μάθετε τα πάντα για το νέο EV της Sony Honda Mobility

Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας σε αυτήν την αναφορά, αλλά δε θα με εξέπληττε αν η Nothing κυκλοφόρούσε το Phone 3 αυτό το καλοκαίρι. Η εταιρεία άρχισε να διαφημίζει κάτι στο X πριν λίγες μέρες, όπως φαίνεται στο βίντεο παραπάνω.

Εάν το Nothing Phone 3 είναι έτοιμο να κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες, θα έχουμε αρκετές προσφορές μέχρι τότε, απευθείας από την εταιρεία Nothing.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Nothing Phone 3 ενδεχομένως να μην αποδειχθεί ως  το καλύτερο smartphone της κατηγορίας . Ή και το φθηνότερο. Αν αυτό συμβεί, και περιμένατε για το τίποτα, σίγουρα θα υπάρχουν εξαιρετικές ευκαιρίες σε άλλα τηλέφωνα Android που θα κυκλοφόρησαν το πρώτο μισό του 2024.

Πηγή: bgr.com