Η Motorola φαίνεται να συνεχίζει την “On Fire” πορεία της από πέρυσι με μια νέα προσθήκη. Το Motorola Edge 50 Pro έρχεται με Snapdragon 7 Gen 3 και μια ισχυρή μπαταρία 4.500mAh.

Εμφανίζεται σήμερα στον ινδικό ιστότοπο της Motorola, το Edge 50 Pro θα κυκλοφορήσει με ένα απλοποιημένο όνομα, ακολουθώντας το Edge και το Edge+ του περασμένου έτους – και τα δύο ήταν μεγάλη επιτυχία.

Δείτε ακόμα: Qualcomm Snapdragon 7+ Gen 3: Με Υποστήριξη AI και Wi-Fi 7

Το Edge 50 Pro θα φέρει πολλά υλικά υψηλής ποιότητας, τα οποία θα επιτρέψουν στην εταιρεία να συνεχίσει από το επιτυχημένο 2023. Το Smartphone της Motorola θα έχει ένα Snapdragon 7 Gen 3, ο οποίος κυκλοφόρησε το τέλος του περασμένου έτους από την Qualcomm και προσφέρει στη μεσαία έως υψηλή κατηγορία συσκευών μια επιπλέον ώθηση. Ο νέος SoC θα επιτρέψει στο Edge 50 Pro να χρησιμοποιήσει τη μορφή Ultra HDR, τουλάχιστον από πλευράς επεξεργαστή. Η Motorola δεν το αναφέρει αυτό στη σελίδα της κυκλοφορίας, αλλά στα χαρτιά είναι εφικτό. Επίσης, το Edge 50 Pro αναμένεται να τρέχει το Android 14 απευθείας από το κουτί με όλα τα χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης που το συνοδεύουν.

Η εταιρεία αναφέρει ότι το Edge 50 Pro θα διαθέτει οθόνη pOLED 6,7” ιντσών με ανάλυση Super HD 1220p. Η οθόνη θα μπορεί να φτάσει τα 144Hz ρυθμού ανανέωσης, ένα καλοδεχούμενο σημείο αναφοράς αυτές τις ημέρες.

Δείτε επίσης: Kυκλοφορία του Moto G 2024: Νέα φθηνή επιλογή της Motorola

Edge 50 Pro θα συνοδεύεται από έως και 12GB RAM και 512GB εσωτερικής αποθήκευσης. Το τηλέφωνο θα δει επίσης αρκετά ισχυρή διάρκεια μπαταρίας, τροφοδοτούμενη από μπαταρία 4.500mAh με TurboPower γρήγορη φόρτιση

της Motorola. Ο κατασκευαστής ισχυρίζεται ότι το Edge 50 Pro θα φορτίζεται πλήρως σε 18 λεπτά, αρκεί να χρησιμοποιείτε το προστατευτικό φορτιστή 125W και το καλώδιο. Το τηλέφωνο θα είναι επίσης ικανό για ασύρματη φόρτιση 50W. Το καλύτερο μέρος είναι ότι η Motorola περιλαμβάνει μια ασύρματη βάση φόρτισης 50W, που είναι κάτι που σπάνια συναντάται.

Το σχεδιασμός του Edge 50 Pro είναι επιτυχημένος. Η κάμερα στο πίσω μέρος προεξέχει ελάχιστα και το προφίλ συγχωνεύεται με το πίσω πάνελ του τηλεφώνου. Μαζί με αυτό, υπάρχουν τέσσερις φακοί που συμπεριλαμβάνουν ευρυγώνιο φακό και τηλεφακό εκτός από μια παραδοσιακή εστιακή απόσταση. Το υπόλοιπο του πίσω μέρους έχει μια επιφάνεια με υφή, ανάλογα με την επιλογή του χρώματος σας. Η Motorola θα προσφέρει Lavender, Moonlight Pearl και Black Beauty. Το Lavender και το Pearl έχουν μοναδικές υφές, με το πρώτο πολύ παρόμοιο με αυτό που είδαμε με το Motorola Razr (2023).

Δείτε επίσης: Snapdragon 8 Gen 4: Υποστηρίζει ταχύτερο chip μνήμης RAM που υπερτερεί του A18 Pro της Apple

Οι τιμές λείπουν από τον ιστότοπο της Motorola, αλλά οι χρήστες μπορούν να καταχωρηθούν για να λάβουν περισσότερες πληροφορίες όταν γίνουν διαθέσιμες. Όσον αφορά την κυκλοφορία, δεν υπάρχει τρόπος να πούμε πότε η Motorola θα φέρει αυτήν τη συσκευή στην περιοχή, αν και όταν το κάνει, πιθανώς θα έχει ένα διαφορετικό όνομα και ελαφρώς διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Πηγή: 9to5google