Αν αναζητάτε ένα power bank υψηλής ποιότητας από αξιόπιστη μάρκα, έχουμε μια ειδική προσφορά για εσάς.

Η Amazon προσφέρει στα μέλη του Amazon Prime, το Anker PowerCore PIQ με 10.000 mAh Power Bank μόνο με 12,64 δολάρια (~11,64€), εάν χρησιμοποιήσετε το κουπόνι έκπτωσης 24% στη σελίδα του προϊόντος. Το power bank είναι εύχρηστο, οικονομικό, συμπαγές και ελαφρύ, παρέχοντας USB Type-A και Type-C.

Το power bank 10.000 mAh αντιπροσωπεύει τον ιδανικό συνδυασμό μεταξύ χωρητικότητας και μεγέθους μπαταρίας. Το μοντέλο Anker Powercore έχει διαστάσεις περίπου 6,3 ιντσών μήκος, 3,2 ιντσών πλάτος και 0,65 ιντσών πάχος, κάτι που το καθιστά εύκολο στη μεταφορά σχεδόν οπουδήποτε, ακόμη και στη χειραποσκευή του αεροπλάνου. Διαθέτει δύο θύρες: μια θύρα USB Type-C που λειτουργεί τόσο ως έξοδος όσο και ως είσοδος, και μια θύρα USB Type-A εξόδου.

Δείτε επίσης: Κάποια USB-C Power Banks δεν είναι συμβατά με το iPhone 15

Η μέγιστη ισχύς εξόδου ανά πάσα στιγμή είναι 12 W. Να σημειωθεί, ότι η κονσόλα Nintendo Switch

υποστηρίζει μέχρι και 18 W εισόδου. Αυτό σημαίνει ότι, αν και το power bank αυτό μπορεί να φορτίσει το Nintendo Switch σας στο μέγιστο (πάνω από δύο φορές), θα το κάνει με μικρότερο ρυθμό απ’ότι ο αντάπτορας τοίχου που το συνοδεύει.

Η Anker ξεχωρίζει ως μια από τις πιο αξιόπιστες μάρκες στο Amazon όσον αφορά τον ποιοτικό έλεγχο και την αξιοπιστία. Βρίσκεται στη λίστα με τα κορυφαία power banks του 2024 και παρότι η Anker είναι γνωστή για τις υψηλές τιμές της, αυτό το 10K power bank παραμένει πιο οικονομικό ακόμη και σε σύγκριση με άλλες μάρκες “no-name” που προσφέρουν παρόμοια χαρακτηριστικά.

Εάν επιθυμείτε μια οικονομική και αξιόπιστη εφεδρική μπαταρία, η Anker αποτελεί συνήθως μια πολύ ασφαλή επιλογή.

Πηγή: ign