Τι συμβαίνει όταν η Human Mobile Devices (HMD), η μπύρα Heineken και μια μάρκα ρούχων με το όνομα Bodega και έδρα την Βοστόνη συναντιούνται και συζητούν για την ανθρώπινη ανθυγιεινή ψηφιακή εμμονή; Κατασκευάζουν ένα τηλέφωνο από “μπύρα λιθίου” και αποφασίζουν να το ονομάσουν “Boring Phone“.

Δείτε επίσης: Aston Martin DB12 Volante: Ίσως το Καλύτερο Aston, και Κάμπριο

Είναι αυτό απλώς μια άλλη προσπάθεια να εκμεταλλευτούν την τελευταία τάση για τα “άκυρα” τηλέφωνα που ακόμα και η New Yorker αναφέρθηκε; Ναι. Είναι το πιο εντυπωσιακό ρετρό-μοντέρνο μαραφέτι που έχει βγει μετά το Pocket Analogue και θα κάνει κάθε retro tech fan να χάσει τον ύπνο του; Επίσης ναι.

Είναι επίσης διαφανές. Θυμάστε το Nothing Phone; Αυτό είναι το Boring Phone, χωρίς καμία κομψή LED φωτεινή λωρίδα. Αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν εδώ. Ακριβώς κάτω από την οθόνη κάλυψης αυτού του δοξασμένου Nokia-wannabe flip phone, μπορείτε να δείτε μια πράσινη μητρική πλακέτα. Αυτή η χρωματική σύνθεση ταιριάζει τέλεια με το πράσινο φως, πράσινο της Heineken, των πίσω οθονών, αυτή των έξω και τη μεγαλύτερη μέσα. Όπως και το κάνετε ήταν αδύνατον να μην αναφερθεί το The Matrix εδώ, επειδή αυτό ακριβώς φωνάζει το πράσινο πληκτρολόγιο T9.

Δείτε ακόμα: Πρώτη ματιά στην βιντεοκάμερα Blackmagic Design PYXIS 6K

Χωρίς καινοτόμες λειτουργίες, μόνο στυλ

Ποιος είναι ο σκοπός αυτού του τηλεφώνου; “Η Heineken και η Bodega παρουσιάζουν ένα τηλέφωνο φτιαγμένο για να σας γυρίσει σε μια εποχή όπου τα smartphones δεν υπήρχαν“, λέει η Heineken. Θέλει να επικοινωνείτε με τους φίλους σας χρησιμοποιώντας SMS αντί να χάνετε τον ύπνο σας για την προκατάληψη των φυσαλλίδων μυνημάτων, χωρίς κοινωνικά δίκτυα, χωρίς την πλημμύρα ειδοποιήσεων των εφαρμογών.

Το Boring Phone θέλει να απολαύσετε τη μονόχρωμη χαρά του Quick Snake αντί να φωνάζετε στο μικρόφωνο παίζοντας Call of Duty με τους ανίκανους συμπαίκτες σας. Ελπίζει επίσης ότι θα τραβήξετε υπέροχες εικόνες με υψηλή ανάλυση των καλών στιγμών με φίλους αντί να παραμονεύετε πάνω από πράγματα όπως η έκθεση, τα ρεαλιστικά χρώματα κλπ.

Δείτε επίσης: Ascender: Οι σκάλες δεν είναι πρόβλημα γι’ αυτή τη σκούπα ρομπότ

Το Boring Phone μπορεί επίσης να επιβιώσει από μερικές πτώσεις χωρίς να ραγίσει ή σπάσει καμία ακριβή Super Retina XDR OLED οθόνη σαν τα σύγχρονα iPhone. Υπάρχουν κάποια ωραία χαρακτηριστικά όπως η ταχεία κλήση, προσαρμογή σχεδιασμού με 3D αυτοκόλλητα και το satisfaction του να τερματίζετε τις κλήσεις σας απλά με ένα flip.

Το τηλέφωνο παρουσιάστηκε στην Milan Design Week, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει τιμή γι’ αυτό. Ανεκτίμητο, έτσι; “Τα τηλέφωνα θα δοθούν δωρεάν σε οιονδήποτε παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις παγκοσμίως, ώστε να αποσυνδέονται, να ανακτούν ποιοτικό χρόνο με φίλους, οικογένεια και αγαπημένα πρόσωπα και να ανακαλύπτουν τις νύχτες τους“, λέει η εταιρεία.

Η ολόκληρη ιδέα πίσω από το τηλέφωνο είναι να στείλει ένα μήνυμα ότι υπάρχει ζωή πέρα ​​από τα smartphones. Μερικές φορές, λιγότερη ψηφιακή αλληλεπίδραση σημαίνει περισσότερη γεύση της πραγματικότητας. Και ποιος καλύτερος τρόπος για να το επιτύχετε από ένα τηλέφωνο που κάνει ακριβώς τον ελάχιστο;

Αυτό είναι το Boring Phone.

Δεν μας ενδιαφέρουν οι προδιαγραφές εδώ, και ούτε πρέπει να ενδιαφέρονται οι τυχεροί λίγοι που καταφέρνουν να αποκτήσουν αυτό το τηλέφωνο.

Πηγή: digitaltrends