Η Nothing ενσωματώνει το δημοφιλές AI chatbot, ChatGPT, στα ακουστικά της.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θέλει να ενσωματώσει περισσότερο το ChatGPT στις συσκευές της, ώστε οι πελάτες της να έχουν ταχύτερη πρόσβαση στην υπηρεσία. “Μέσω της νέας ενσωμάτωσης, οι χρήστες με το πιο πρόσφατο Nothing OS και το ChatGPT εγκατεστημένο στα τηλέφωνα Nothing, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πιο δημοφιλές εργαλείο τεχνητής νοημοσύνης απευθείας από τα ακουστικά Nothing“, έγραψε η εταιρεία σε ένα blog post.

Δείτε επίσης: Η Covariant κατασκευάζει το ChatGPΤ για ρομπότ

To ChatGPT θα έρθει σίγουρα στα νέα ακουστικά Nothing Ear και Ear (a).

Σύμφωνα με το The Verge, η ενσωμάτωση θα γίνει σταδιακά, ξεκινώντας από σήμερα 18 Απριλίου, με το Phone 2. Θα ακολουθήσουν τα Phone 1 και Phone 2A τις επόμενες εβδομάδες. Μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση, οι χρήστες θα μπορούν να υποβάλουν ερωτήματα στο ChatGPT χρησιμοποιώντας τα ακουστικά Nothing.

Αυτή η δυνατότητα, σίγουρα, θα ευχαριστήσει πολλούς χρήστες, καθώς το ChatGPT είναι πολύ δημοφιλές και η ενσωμάτωσή του σε διαφορετικές συσκευές είναι χρήσιμη. Η ενσωμάτωση του ChatGPT στα smartphones και τα ακουστικά της Nothing θα επιτρέψει στους χρήστες να έχουν άμεση πρόσβαση στην υπηρεσία

, διευκολύνοντας την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με την πλατφόρμα.

Δείτε επίσης: ChatGPΤ Read Aloud: Η OpenAI Προσφέρει Φωνητική Ανάγνωση

Επιπλέον, η ενσωμάτωση του ChatGPT θα βελτιώσει την εξατομίκευση της εμπειρίας του χρήστη, καθώς το AI θα μπορεί να μάθει και να προσαρμόζεται στις προτιμήσεις και τις συνήθειες του κάθε χρήστη.

Τέλος, η ενσωμάτωση του ChatGPT θα μπορούσε να επιτρέψει στους χρήστες να εκτελούν εντολές φωνητικά, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη για manual εισαγωγή, πράγμα που θα καταστήσει την εμπειρία χρήσης ακόμη πιο αποδοτική και ευχάριστη.

Δείτε επίσης: Android: Πώς να ορίσετε το ChatGPΤ ως προεπιλεγμένο voice assistant;

Από την άλλη μεριά, η Nothing δεν επιβάλλει αυτή τη νέα δυνατότητα. Εάν οι χρήστες δεν έχουν το ChatGPT στο τηλέφωνό τους, η εμπειρία τους δεν θα αλλάξει. Οπότε όλοι μπορούν να είναι ευχαριστημένοι!

Πηγή: www.theverge.com