Τους τελευταίους μήνες, έπειτα από χρόνια μικρής καινοτομίας, το WhatsApp πραγματοποίησε σημαντικές αναβαθμίσεις.

Πέραν των αναβαθμίσεων αυτών, η εφαρμογή συνομιλίας που ανήκει στη Meta παρουσίασε πρόσφατα μια καινούργια αναβάθμιση, σχεδιασμένη να βελτιώσει την οργάνωση και την εύρεση των συνομιλιών σας, κάνοντας τη διαχείρισή τους ακόμη πιο άνετη.

Το WhatsApp κυκλοφορεί ένα νέο εργαλείο φίλτρου συνομιλίας που θα διατεθεί στο τηλέφωνό σας «την επόμενη εβδομάδα», σύμφωνα με την εταιρεία. Στην εφαρμογή θα προστεθούν τρία κουμπιά φίλτρου πάνω από τη λίστα των συνομιλιών σας, τα οποία θα σας δώσουν τη δυνατότητα να οργανώσετε τα μηνύματά σας ανάλογα με τις κατηγορίες “Όλα”, “Μη αναγνωσμένα” και “Ομάδες”.

Διαβάστε επίσης: Η Apple αποσύρει WhatsApp και Threads από το App Store της Κίνας

Το WhatsApp ανακοίνωσε ότι η εισαγωγή της καρτέλας Ομάδες, αποτελεί μια δυνατότητα η οποία έχει ζητηθεί επιτακτικά από τους χρήστες.

«Πλέον, όλες οι ομαδικές σας συνομιλίες θα συγκεντρωθούν σε έναν ενιαίο χώρο, καθιστώντας πιο απλή την αναζήτηση των αγαπημένων σας συζητήσεων, είτε αφορούν τον εβδομαδιαίο σχεδιασμό για το οικογενειακό δείπνο είτε τον προγραμματισμό των επερχόμενων διακοπών σας. Θα παρουσιάζονται επίσης υποομάδες εντός Κοινοτήτων», όπως ανακοίνωσε η εταιρεία μέσω δελτίου τύπου.

Πιστεύουμε ότι με τη χρήση φίλτρων, οι χρήστες θα μπορούν πιο εύκολα να παραμείνουν οργανωμένοι και να εντοπίζουν τις πλέον σημαντικές τους συνομιλίες, επιτυγχάνοντας μια πιο αποδοτική πλοήγηση μέσα στα μηνύματά τους. Δεσμευόμαστε να αναπτύξουμε περισσότερες λειτουργίες που θα σας επιτρέπουν να εστιάζετε στα πιο σημαντικά.

Αυτή τη στιγμή, οι συνομιλίες σας στο WhatsApp εμφανίζονται σε μια εκτεταμένη λίστα, οργανωμένη με βάση τη χρονολογική σειρά, με τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες να καταλαμβάνουν την κορυφαία θέση. Αυτός ο τρόπος ταξινόμησης θα διατηρηθεί, ωστόσο, πλέον θα έχετε τη δυνατότητα να φιλτράρετε και να εμφανίζετε μόνο τα μη αναγνωσμένα μηνύματα. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο εάν απαντάτε σε πολλά άτομα και θέλετε να δείτε ποιος περιμένει απάντηση.

Δείτε ακόμη: Google ad υποδύεται το Whales Market και προωθεί malware

Το φιλτράρισμα με βάση τις ομάδες αποτελεί μια εξαιρετικά χρήσιμη λειτουργία, καθώς επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε εκείνες που επιθυμείτε να ανατρέξετε ή να ελέγξετε, αποφεύγοντας τον κόπο της κύλισης μέσα από μια μ43ακροσκελή λίστα άλλων συνομιλιών. Πλέον, όλες οι ομάδες σας είναι προσβάσιμες από ένα ενιαίο σημείο. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει επίσης την ιδανική ευκαιρία για να αρχειοθετήσετε εκείνη την παλαιότερη συνομιλία, το «Alicante stag 2022».

Πηγή: express.co.uk