Το Escape from Tarkov απολογείται για το λάθος με τη λειτουργία PvE, λέγοντας ότι “δεν προέβλεπε μια τέτοια αντίδραση

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας, την αγάπη και το μίσος, και για την αυξημένη προσοχή στην τρέχουσα κατάσταση.”

Δείτε ακόμα: Το ‘Escape from Tarkov’ Patch 14.5.5 κυκλοφορεί σήμερα

Η εταιρεία ανάπτυξης του Escape from Tarkov, Battlestate, έχει κυκλοφορήσει μια δεύτερη ανακοίνωση μετά την αλλαγή κατεύθυνσης σε απόφαση να κλειδώσει μια “αποκλειστική” λειτουργία PvE στην έκδοση Unheard Edition των €300 μετά την αντίδραση των παικτών, λέγοντας ότι είναι “πολύ λυπημένοι που οι θαυμαστές και η γενική κοινότητα του παιχνιδιού βιώνουν αυτά τα συναισθήματα“.

Στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο Reddit, ο COO Nikita Buyanov είπε ότι “κάπως δεν προβλέψαμε το γεγονός μιας τέτοιας αντίδρασης” και τώρα “αποφασίσαμε απλώς να ανοίξουμε [την αμφιλεγόμενη λειτουργία PvE] δωρεάν για τους κατόχους της έκδοσης EoD“.

Την Παρασκευή (26η Απριλίου), ο Matt ανέφερε ότι η εταιρεία ανάπτυξης του Escape from Tarkov, η Battlestate, είχε προκαλέσει οργή των θαυμαστών μετά την αποκάλυψη μιας ειδικής έκδοσης των €250 (€300 μετά τον φόρο) που, μαζί με μερικά περιοριστικά ειδικά πλεονεκτήματα, περιλαμβάνει μια αποκλειστική λειτουργία συνεργασίας PvE που δεν θα είναι διαθέσιμη σε αυτούς που αγόρασαν μια προηγούμενη έκδοση.

Ήταν αυτή η περιλαμβανόμενη αποκλειστική νέα λειτουργία συνεργασίας PvE που προκάλεσε τις περισσότερες ανησυχίες, καθώς η προηγούμενη έκδοση Edge of Darkness – που τώρα έχει διακοπεί – υποσχόταν στους αγοραστές ότι θα έχουν “δωρεάν πρόσβαση σε όλα τα επόμενα DLCs“.

Δείτε επίσης: Το Paper Mario: The Thousand-Year Door για το Switch στα 30fps

Μετά από σημαντική πίεση, η Battlestate διαβεβαίωσε ότι δεν ανακαλεί την υπόσχεσή της να δώσει στους κατόχους της έκδοσης End of Darkness “όλα τα επόμενα DLCs” επειδή “η λειτουργία παιχνιδιού PvE δεν είναι DLC“, αλλά επιβεβαίωσε ότι, με βάση την “δυσαρέσκεια” των παικτών, η ομάδα είπε ότι έχει “αποφασίσει ότι η λειτουργικότητα της λειτουργίας PvE θα είναι διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους κατόχους της έκδοσης EoD κατά την έκδοση του παιχνιδιού, όταν η υποδομή του διακομιστή θα έχει βελτιωθεί στην απαιτούμενη χωρητικότητα“.

The Unheard Special Edition – €250 (€300 μετά τον φόρο)

Δείτε ακόμα:

Το BlizzCon 2024 ακυρώθηκε

Τώρα, ο Buyanov το πάει ακόμα πιο μακριά.

Ας συνεχίσω την ανάδρασή μου για την τρέχουσα κατάσταση,” είπε ο Buyanov νωρίτερα σήμερα. “Καταρχάς, θα ήθελα να πω ότι λυπάμαι πολύ που οι θαυμαστές και η γενική κοινότητα του παιχνιδιού βιώνουν αυτά τα συναισθήματα. Δυστυχώς, κάπως δεν προέβλεψα το γεγονός μιας τέτοιας αντίδρασης και τώρα έχω βγάλει συμπεράσματα για τις μελλοντικές μου αποφάσεις.

Σχετικά με την πρόσβαση στο PvE – αποφασίσαμε απλώς να το ανοίξουμε για τους κατόχους της έκδοσης EoD δωρεάν, αλλά θα το κάνουμε σε κύματα. Όπως είπα προηγουμένως – δεν έχουμε ακόμα την χωρητικότητα του διακομιστή. Θα ξεκινήσουμε αυτήν τη διαδικασία το συντομότερο δυνατόν,” πρόσθεσε ο Buyanov. “Επίσης, αποφασίσαμε ότι θα προσθέσουμε υποστήριξη MOD για τη λειτουργία PvE μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού.”

Σχετικά με την έκδοση Unheard – δεν θα την αφαιρέσουμε, θέλουμε να διατηρήσουμε την επιλογή για εκείνους που θέλουν να υποστηρίξουν περισσότερο το παιχνίδι. Αλλά θα ισορροπήσουμε τα αντικείμενα, τα πλεονεκτήματα σε αυτήν την έκδοση, καθώς και θα παρέχουμε περισσότερες ανταμοιβές για εκείνους που αναβάθμισαν με την παλιά τιμή.”

Δείτε επίσης: Another Crab’s Treasure: Ελληνικό Review

Ο Buyanov επίσης είπε ότι “οι νέες παροχές EoD θα ισορροπηθούν επίσης“, και επέμεινε ότι η ομάδα θα “καταργήσει την επιλογή προτεραιότητας αντιστοίχισης για να διατηρήσει όλους στην ίδια θέση“. Η Battlestate λέει επίσης ότι θα “προσθέσει περισσότερα μοναδικά πράγματα για να τονίσει την έκδοση EoD γενικά“, η τελική λίστα των οποίων θα είναι διαθέσιμη στους παίκτες “το συντομότερο δυνατόν“. Περαιτέρω ενημερώσεις, περιεχόμενο και εκδηλώσεις θα συνεχιστούν “ούτως ή άλλως“.

Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας, την αγάπη και το μίσος, και σας ευχαριστούμε για την αυξημένη προσοχή στην τρέχουσα κατάσταση,” είπε ο Buyanov ως συμπέρασμα.

Πηγή: eurogamer