Ταξίδεψε στα αστέρια στο ρετρό-φουτουριστικό περιπετειώδες RPG, Beyond Galaxyland!

Το Beyond Galaxyland αποκαλύφθηκε από τον προγραμματιστή Sam Enright και αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος (2024).

Δείτε επίσης: Nintendo Switch 2: Όλες οι αλλαγές στη νέα κονσόλα

Στο Beyond Galaxyland, ο κύριος χαρακτήρας είναι ο Doug, ένας μαθητής λυκείου, ο οποίος μεταφέρεται μακριά από τη Γη λίγο πριν η πλανήτης καταστραφεί μυστηριωδώς, και φτάνει σε ένα γαλαξιακό ζωολογικό κήπο που ονομάζεται Galaxyland. Εκτεινόμενος σε όλο το σύμπαν, ενώνεται με τον Boom Boom, το τολμηρό Guinea pig που οπλοφορεί, σε ένα συναρπαστικό ταξίδι σε πλανήτες για να σώσει την ίδια τη Γη.

Είμαι ένας μεγάλος θαυμαστής των κλασικών turn-basesd RPG με σειρά ενεργειών από τα μέσα και τα τέλη της δεκαετίας του 1990 και μερικά από τα αγαπημένα μου – όπως το Chrono Trigger και το Final Fantasy VII – μου παρείχαν έναν γαλαξία αξιοπιστίας όταν ανέπτυσσα το Beyond Galaxyland,“είπε ο Sam Enright. “Ήθελα να δημιουργήσω ένα παιχνίδι που θα αισθάνεται μοναδικά κινηματογραφικό, ενώ θα βρίσκεται εντός ενός οικείου είδους. Ελπίζω ότι όταν οι gamers το παίξουν, θα εκτιμήσουν πόσο κοντά θα είναι η ροή του Beyond Galaxyland σε μια ταινία παρά σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Οι περιπέτειες του Doug, του Boom Boom και του MartyBot στο Galaxyland και πέρα από αυτό είναι μια πολύ προσωπική ιστορία για μένα και ανυπομονώ να οι άνθρωποι να ζήσουν τη διαγαλαξιακή τους ιστορία!

Δείτε ακόμα: Το Paper Mario: The Thousand-Year Door για το Switch στα 30fps

Ως ο Doug, οι παίκτες θα ταξιδεύουν σε διάφορους πλανήτες, μπλέκοντας σε turn-based μάχες και λύνοντας γρίφους. Οι παίκτες θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να αιχμαλωτίζουν εχθρούς και να τους μετατρέπουν σε σύμμαχους τους προκειμένου να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους στις μάχες. Υπάρχουν συνολικά 25 boss fights προς αντιμετώπιση, συμπεριλαμβανομένων διαστημικών δράκων και σαρκοβόρων φυτών.

Gameplay Screenshots:

Δείτε επίσης: Το BlizzCon 2024 ακυρώθηκε

Το Beyond Galaxyland θα κυκλοφορήσει στα PC μέσω Steam, PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One και Nintendo Switch αργότερα φέτος (2024).

Πηγή: thesixthaxis