Γνωστή κυρίως για τη σειρά παιχνιδιών καρτών βάσει του κουίζ “You Don’t Know Jack” και τη σειρά παιχνιδιών “The Jackbox Party Packs” η Jackbox Games πάντα επέτρεπε απαντήσεις με ενήλικο περιεχόμενο, αλλά ποτέ δεν ενθάρρυνε ή προτρέπει αυτό άμεσα απο τους ίδιους τους τίτλους. Για όσους ήθελαν μια πιο ενήλικη εμπειρία (M-Rated), η Jackbox Games σας προσφέρει ακριβώς αυτό, καθώς ανακοίνωσε το Jackbox Naughty Pack, ένα νέο πακέτο με τρία παιχνίδια που υπόσχεται πικάντικες ερωτήσεις και βρώμικη διασκέδαση αργότερα φέτος.

Δείτε επίσης: Το Paper Mario: The Thousand-Year Door για το Switch στα 30fps

Δεν γνωρίζουμε ποια είδη παιχνιδιών θα περιλαμβάνονται, αλλά η Jackbox Games πειράζει την περιέργεια με “πικάντικες εκπλήξεις και ίσως ακόμα και κάποια γνώριμα πρόσωπα.” Αυτό υπονοεί έναν νέο, ενήλικο προσανατολισμένο You Don’t Know Jack; Θα έχουμε βρώμικες εκδοχές κάποιων κλασικών τίτλων της Jackbox; Ή θα είναι εντελώς νέα παιχνίδια που τυχαίνει να περιλαμβάνουν μερικούς αγαπημένους χαρακτήρες από παλιούς τίτλους; Δυστυχώς, για τώρα, η Jackbox Games κρατά αυστηρή σιωπή για το περιεχόμενο του Jackbox Naughty Pack.

Δείτε ακόμα: Another Crab’s Treasure: Ελληνικό Review

Ωστόσο, το στούντιο δημοσίευσε ένα teaser trailer, το οποίο μπορείτε να δείτε παραπάνω. Το Jackbox Naughty Pack θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή προς το τέλος του 2024, και η Jackbox Games υπόσχεται περισσότερες λεπτομέρειες αυτό το καλοκαίρι.

Όλα τα παιχνίδια απο την Jackbox Games είναι διαθέσιμα σε όλες τις πλατφόρμες.

Πηγή: gameinformer