Ο εκδότης United Label και ο προγραμματιστής Odd Bugg Studio έχουν κυκλοφορήσει το trailer διαφάνειας παιχνιδιού για το μεσαιωνικό περιπετειώδες RPG sequel Tails of Iron II: Whiskers of Winter που αναμένεται μέσα στο 2024.

Δείτε επίσης: Tales of Kenzera: Zau Ελληνικό Review

Μια επισκόπηση στο παιχνίδι, μέσω της United Label:

Μια νέα και βίαιη ιστορία ξεκινά..

Το Whiskers of Winter λαμβάνει χώρα μετά το αιματηρό τέλος του αρχικού παιχνιδιού, όπου ο Arlo ξεκινά μια βίαιη επαναστατική επιδρομή ενάντια στην επίθεση των Dark Wings, παράλληλα προσφέροντας νέες φοβερές παραλλαγές sidequests κυνηγιού τεράτων ενάντια σε γιγαντιαία θηρία. Ο νεαρός αρουραίος μπορεί επίσης να εμπνεύσει τα όπλα του με μια σειρά νέων στοιχείων και ικανοτήτων, βοηθώντας τον να σφάξει εχθρούς που βρίσκονται στον δρόμο του. Οι βελτιωμένες μηχανικές οικισμών επιτρέπουν στον Arlo να ανασυντάξει τη βόρεια προεδρία των Αρουραίων του Winter’s Edge, ενώ ο νέος προστάτης του εξερευνά νέες και διακριτές περιοχές του μεθοριακού σπιτιού με ένα καστ από πλάσματα, κάποια για να συμμαχήσουν… και άλλα για να καταπολεμήσουν.

Η Odd Bug Studio έχει επίσης επιβεβαιώσει ότι ο πολυβραβευμένος ηθοποιός ο οποίος προσφέρει την φωνητική ερμηνεία, Doug Cockle (The Witcher 3, Baldur’s Gate III, Alan Wake II) επιστρέφει στον κόσμο του Tails of Iron για να παράσχει τους άμεσα διακριτικούς, χαρακτηριστικούς χαρακτήρες του Arlo στην αιματηρή του εκστρατεία εκδίκησης.

Δείτε ακόμα: Metaphor: ReFantazio – Κυκλοφορία, Trailer, Συλλεκτική Έκδοση

Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Ένα μεγάλο Campaign γεμάτο βία και εκδίκηση – Το “tail” του Arlo εναντίον των φονικών Dark Wing Bats είναι μια έντονη εμπειρία, με ένα semi-open world RPG που ορίζεται σε έξι διαφορετικά biomes για να εξερευνήσετε, και νέες ζωώδεις φατρίες για να ανακαλύψετε.
  • Προκλητική Μάχη – Ενισχύοντας την επώνυμη σειρά μάχης του τίτλου, το Tails of Iron 2 παρουσιάζει βελτιωμένο gameplay όπλων, συμπεριλαμβανομένων τεσσάρων στοιχειωδών επιπτώσεων (φωτιά, πάγος, ηλεκτρισμός και δηλητήριο) για να εμπνεύσει το οπλοστάσιο του Arlo με μοναδικές ικανότητες για χρήση κατά των εχθρών.
  • Νέο Monster Hunting Gameplay – Για να αντισταθμίσει την ισορροπία ενάντια στο νέο στρατό γεμάτων κοφτερών δοντιών Dark Wing Bats, ο Arlo μπορεί να εντοπίσει και να καταρίψει 15 γιγαντιαία και προκλητικά θηρία για να συλλέξει τις σωρούς τους για σπάνια υλικά αναβάθμισης.
  • Βελτιωμένο Base Building– Κατασκευάστε και αναβαθμίστε το κατεστραμμένο οικισμό του Winter’s Edge για να έχετε πρόσβαση σε πιο ισχυρά αντικείμενα από το σιδηρουργείο, νόστιμα γεύματα από την κουζίνα, μια ευρύτερη γκάμα ισχυρών παγίδων από το κατάστημα και πολλά άλλα!
  • Νέο Σύστημα Ημέρας και Νύχτας – Ο Arlo θα αντιμετωπίσει διαφορετικούς εχθρούς ανάλογα με την ώρα της ημέρας, με περισσότερους τύπους εχθρών που προστίθενται καθώς περισσότερα τέρατα κυνηγιούνται και καταπολεμούνται.

Το Tails of Iron II: Whiskers of Winter αναμένεται να κυκλοφορήσει για PlayStation 4 & 5, Xbox Series X/S & One, Switch και PC μέσω του Steam και του Epic Games Store το 2024.

Δείτε επίσης: Another Crab’s Treasure: Ελληνικό Review

Παρακολουθήστε το trailer παρακάτω.

Πηγή: gematsu