Η επόμενη σεζόν του Diablo 4 θα ονομάζεται “Loot Reborn” και είναι η “μεγαλύτερη ενημέρωση gameplay μέχρι στιγμής“. Θα εισάγει αλλαγές σε σχεδόν κάθε πτυχή του παιχνιδιού, ειδικά γύρω από τα λάφυρα.

Δείτε επίσης: Το Palworld προσθέτει 4 νέα ενδιαφέροντα Pals

Φαίνεται πως η Blizzard προσπαθεί να μας διδάξει γύρω από τις προσδοκίες. Όλοι γνωρίζουμε, ή νομίζαμε ότι γνωρίζουμε, πως λειτουργούν οι σεζόν του Diablo 4. Νέα mechanics, παίξτε με έναν εποχιακό χαρακτήρα, κέρδιστε ανταμοιβές, κλπ. Με την επόμενη σεζόν, με τίτλο “Loot Reborn”, η Blizzard αλλάζει αυτό το μοντέλο και θα επικεντρωθεί αντί για αυτό σε μια σειρά από αλλαγές που θα επηρεάσουν ολόκληρο το παιχνίδι.

Για να περιγράψει αυτήν την εποχιακή αναβάθμιση ως ευρεία θα μπορούσε σχεδόν να είναι εξιτήριο, καθώς στο Loot Reborn, το Diablo 4 θα βρει τον εαυτό του σχεδόν μεταμορφωμένο, κάνοντας μερικές πτυχές του action RPG πιο απλές κατά κάποιο τρόπο και πιο ξεκάθαρες σε άλλες. Η κύρια διαφορά με αυτήν την σεζόν είναι ότι ενώ θα περιλαμβάνονται κάποια εποχιακά πράγματα, οι περισσότερες από τις ενημερώσεις απευθύνονται στο παιχνίδι ως ένα σύνολο. Πρώτον, αν δεν το καταλάβατε από το όνομα, είναι το λάφυρο.

Αυτή το screenshot παρουσιάζει ένα αντικείμενο υπό τις αλλαγές στα αντικείμενα με ένα Μεγαλύτερο Affix.
Οι επισημάνσεις αντικειμένων μετά τις αλλαγές στα αντικείμενα, με την εφαρμογή του Tempering και του Masterworking.

Η Blizzard λέει ότι θέλει να κάνει τα λάφυρα πιο επιδραστικά και πιο εύκολα στην κατανόηση, ειδικά όταν το δουλεύετε για να δείτε αν ένα αντικείμενο είναι για αναβάθμιση. Ως αποτέλεσμα, τα affixes των αντικειμένων θα μειωθούν σε αριθμό αλλά θα αυξηθούν στην αποτελεσματικότητα, σημαίνοντας ότι θα έχετε λιγότερα να κοιτάξετε αλλά ό, τι υπάρχει θα είναι πολύ πιο ισχυρό. Επιπλέον, ακόμα μεγαλύτερα affixes έχουν την ευκαιρία να εμφανιστούν σε θρυλικά και μοναδικά αντικείμενα. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα υπάρχουν λιγότερα λάφυρα γενικότερα και θα κάνουν drop κατά μικρότερα ποσοστά όταν είστε εκεί έξω σκοτώνοντας εχθρούς, καθώς η Blizzard λέει ότι θέλει να επικεντρωθείτε στο να σκοτώνετε, όχι να αξιολογείτε στατιστικά.

Δείτε ακόμα: Το Vampire Survivors Κυκλοφόρησε μια Δωρεάν Ενημέρωση

Θα υπάρχει ένα νέο σύστημα κατασκευής με το όνομα Tempering που θα σας επιτρέπει να προσθέτετε τα δικά σας affixes στα αντικείμενα. Με την εύρεση των Crafting Manuals, θα μπορείτε να εφαρμόσετε επιπλέον εφέ στα όπλα και την πανοπλία σας, αν και θα υπάρχει όριο στο σύνολο των φορών που θα μπορείτε να το κάνετε αυτό με κάθε αντικείμενο. Οι παίκτες του Endgame θα μπορούν να συμμετάσχουν στο νέο σύστημα Masterworking, το οποίο θα σας επιτρέπει να ενισχύσετε τα στατιστικά σε Legendary και Unique αντικείμενα κάνοντας τα ακόμη πιο ισχυρά.

Δείτε επίσης: Tails of Iron II: Whiskers of Winter/Παρουσίαση Gameplay trailer

Τόσα πολλά, τόσα λάφυρα, αλλά υπάρχουν επίσης νέα παιχνίδια που έρχονται στο παιχνίδι. Το Pit of Artificers είναι ένα τεράστιο endgame επιπέδου dungeon που διαδίδεται σε διακόσια επίπεδα, ενεργοποιώντας το με ένα νέο συλλεκτικό που λέγεται Runeshards. Στο Pit το νόημα είναι να σκοτώσετε εχθρούς, να νικήσετε ένα boss και έτσι θα κερδίσετε περισσότερο χρόνο. Τον χρόνο τον χρειάζεστε γιατί αλλιώς χάσετε έναν παίκτη και συνεπώς χρόνο. Πρόκειται για ένα trial by fire για τους πιο σκληρούς χαρακτήρες εκεί έξω, πολύ παρόμοια με τα Nephalem Rifts του προηγούμενου παιχνιδιού.

Helltides

Τα Helltides αναδιαμορφώνονται, οι Iron Wolves επιστρέφουν, η ενίσχυση της ανταλλαγής αντικειμένων είναι βελτιωμένη, και υπάρχουν ακόμα πολλά άλλα.

Iron Wolves

Δείτε ακόμα: Η Jackbox Games Ανακοινώνει το Naughty Pack για Ενήλικες!

Κατευθυνθείτε στην ιστοσελίδα του Diablo 4 για να λάβετε πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς αλλαγές στην τέταρτη σεζόν.

Αν αυτό ξεκινήσει μια επιθυμία για να βουτήξετε ξανά στην κόλαση, υπάρχουν οδηγοί για builds του Diablo 4.

Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι η καλύτερη από τις καλύτερες όταν πρόκειται για αρχάριους που μόλις ξεκινάνε, ρίξτε μια ματιά στην κατάταξη των κλάσεων για να μάθετε πού να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πηγή: 9to5mac