Το Assassin’s Creed Mirage είναι το πιο πρόσφατο AAA παιχνίδι που έρχεται στο iPhone και στο iPad.

Ο επεξεργαστής A17 Pro έχει επιτρέψει την άφιξη των πρώτων παιχνιδιών κονσόλας AAA στο iPhone 15 Pro και Pro Max. Τώρα η πιο πρόσφατη προσθήκη ανακοινώθηκε να φτάσει αυτό το καλοκαίρι – το Assassin’s Creed Mirage. Εδώ είναι όλες οι λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Το Palworld προσθέτει 4 νέα ενδιαφέροντα Pals

Ο Επεξεργαστής A17 Pro

Το Assassin’s Creed Mirage κυκλοφόρησε πρώτα για κονσόλες και Η/Υ τον Οκτώβριο του 2023.

Τώρα η εταιρεία ανάπτυξης Ubisoft έχει ξεκινήσει μια σελίδα προ-παραγγελιών για τις εκδόσεις του παιχνιδιού για iPhone και iPad στο App Store.

Δείτε ακόμα: Νέο patch Helldivers 2: Μεγάλες αλλαγές στα πυρομαχικά

  • Ενώ η Ubisoft έχει αναφέρει την 6η Ιουνίου για την κυκλοφορία, το App Store προς το παρόν αναφέρει ότι προγραμματίζεται για κυκλοφορία στις 10 Ιουνίου (έναρξη του WWDC)
  • Μπορείτε να ορίσετε το παιχνίδι για αυτόματη λήψη δωρεάν στο iPhone 15 Pro/Max ή στο iPad με επεξεργαστή M1 ή μεταγενέστερο μόλις είναι διαθέσιμο πατώντας “Αποκτήστε” στην καταχώριση του παιχνιδιού
  • Μετά από μια δωρεάν δοκιμή 90 λεπτών, θα μπορείτε να αγοράσετε το Assassin’s Creed Mirage στο iOS/iPadOS για $49.99 και υποστηρίζονται τα χειριστήρια Bluetooth

Δείτε επίσης: Η Επιστροφή του Marco Rodrigues στο Fatal Fury: CotW

Στο Assassin’s Creed Mirage, είστε ο Βασίμ, ένας επιτήδειος με εφιαλτικές ενοράσεις, που αναζητά απαντήσεις και δικαιοσύνη. Μετά από μια πράξη θανάτου, ο Βασίμ φεύγει από τη Βαγδάτη και ενώνεται με μια αρχαία οργάνωση – τους Κρυμμένους. Καθώς μαθαίνει τα μυστήρια τους έθιμα και τα ισχυρά αξιώματά τους, θα τελειοποιήσει τις μοναδικές του ικανότητες, θα ανακαλύψει την αληθινή του φύση και θα κατανοήσει ένα νέο Κράτος – ένα που θα αλλάξει την τύχη του με τρόπους που ποτέ δεν θα μπορούσε να φανταστεί.

Είστε ενθουσιασμένοι για αυτήν την κυκλοφορία στο iPhone και το iPad;

Πηγή: 9to5mac