Η Samsung αναμένεται να αλλάξει τις ειδοποιήσεις στα Android με την αναβάθμιση του Good Lock app σύμφωνα με το στυλ των iPhones.

Η Samsung εργάζεται πάνω σε μια νέα αναβάθμιση της εφαρμογής Good Lock που θα περιλαμβάνει πλήρη υποστήριξη για το One UI αλλά και νέες ενότητες με επιπρόσθετες δυνατότητες.

Ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του Good Lock  λέγεται NotiStar, το οποίο περιλαμβάνει ειδοποιήσεις τύπου iPhone με πολλές δυνατότητες επεξεργασίας από τον χρήστη. Αν και δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες ακόμη, σύμφωνα με μία ανάρτηση στο ιστολόγιο των μελών της Samsung, αυτή η αναβάθμιση στοχεύει στους χρήστες που προτιμούν τον τρόπο ειδοποιήσεων που χρησιμοποιείται από την Apple.

Η δεύτερη ενότητα της αναβάθμισης ονομάζεται NiceShot και περιλαμβάνει ένα ενισχυμένο τρόπο λήψης στιγμιότυπου οθόνης με την υποστήριξη ετικετών.

Αυτά τα δύο χαρακτηριστικά προορίζονται να λειτουργήσουν μέχρι τα τέλη Μαρτίου και δεν θα συμπεριληφθούν στην αναβάθμιση που θα παρουσιαστεί στους χρήστες αργότερα μέσα στην εβδομάδα.

Φυσικά, και οι άλλες ενότητες της Good Lock θα έχουν καινούργιες δυνατότητες

που θα συμπεριλαμβάνουν νέα στυλ και σχέδια για το μενού των εφαρμογών στο Task Changer.

Επιπλέον, θα συμπεριληφθεί και μία Φωνητική Βοηθός η οποία θα επιτρέψει στους χρήστες να ελέγχουν τον όγκο της κάθε εφαρμογής, ενώ ταυτόχρονα το Lock Star θα συμπεριλαμβάνει καινούργιες ταπετσαρίες καθώς και τις παλιές λειτουργίες.

Η αναβάθμιση Good Lοck είναι διαθέσιμη για τους χρήστες της Samsung σε πολλές περιοχές. Αυτή η κίνηση της εταιρείας είναι παράξενη και είναι προφανές ότι αναστατώνει πολλούς χρήστες, κυρίως γιατί το Good Lοck θα έχει τόσες πολλές επιλογές επεξεργασίας.

Αν η Good Lοck εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη στο Galaxy Store σας, υπάρχει δυνατότητα να την κατεβάσετε χρησιμοποιώντας μια υπηρεσία VPN. Δεν είναι ο πιο πρακτικός τρόπος που υπάρχει και απαιτείται η ενεργοποίηση του VPN κάθε φορά που χρειάζονται ενημέρωση οι εφαρμογές, αλλά επί του παρόντος είναι ο μοναδικός τρόπος να αποκτήσει κανείς το Good Lock στη συσκευή του όπου κι αν βρίσκεται.