Αν περιμένατε με ανυπομονησία να παίξετε τον άλλο μήνα Endless Dungeon δυστυχώς, θα πρέπει να περιμένετε ακόμα μισό χρόνο για να παίξετε το παιχνίδι, γιατί η Amplitude Studios και η Sega μετέφερε την κυκλοφορία του για τις 19 Οκτώβρη.

Δείτε επίσης: Redfall: Θα κυκλοφορήσει με λειτουργία 30 fps στο Xbox

Το ντεμπούτο του ήταν εξαρχής να το κάνει κάπου το 2022 όμως οι προγραμματιστές ανακοίνωσαν την ημερομηνία της 18ης Μαΐου του 2023 για τα PC (Steam και Epic), Xbox Series X/S, PlayStation 4 και PlayStation 5. Σε μια ανάρτηση τους σχετικά με την απόφαση, η ομάδα είπε πως θεωρεί σημαντικό να περάσει περισσότερο χρόνο στο παιχνίδι μετά από το feedback που έλαβε από τις συνεδρίες OpenDev. Υποσχέθηκαν επίσης να ανακοινώσουν μια ημερομηνία και για το Nintendo Switch αργότερα.

Μαζί με τις επιδιορθώσεις των bugs και των προβλημάτων που ήρθαν αντιμέτωποι οι testers, οι προγραμματιστές σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν τον επιπλέον χρόνο για να βελτιώσουν μερικά σημαντικά στοιχεία του Endless Dungeon. Δουλεύουν για να κάνουν την εξέλιξη των παικτών να μοιάζει λιγότερο τυχαία και πιο οργανική καθώς αλλάζουν και την οικονομία ώστε και οι τρείς πόροι – επιστήμη, τρόφιμα και βιομηχανία – να είναι σημαντικοί στο παιχνίδι. «Η σπανιότητα των πόρων είναι σημαντική, ώστε η απόφασή σας για το πού θα επενδύσετε να έχει αντίκτυπο», εξήγησαν. Ενσωματώνουν επίσης μικρότερες αλλαγές, όπως τη διαφοροποίηση των περιοχών μεταξύ τους περισσότερο και τη βελτίωση ορισμένων πτυχών της λειτουργίας multiplayer

του παιχνιδιού.

Πρόταση: Meet Your Maker: Το πιο αγαπητό δωρεάν game του PS PLUS Απριλίου

Αν αποφασίσετε να περιμένετε αντί να ακυρώσετε το pre-order σας, θα λάβετε τρία επιπλέον δωρεάν skins για τους Comrade, Fassie και Shroom. Θα είναι επίσης διαθέσιμα χωρίς επιπλέον κόστος για τους πρώτους αγοραστές κατά την κυκλοφορία του παιχνιδιού για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Λάβετε υπόψην ότι από τη στιγμή που η κυκλοφορία του Endless Dungeon έχει καθυστερήσει, η προγραμματισμένη Closed Beta, στην οποία θα έχετε πρόσβαση αν αγοράσετε την έκδοση Last Wish Edition, θα μεταφερθεί επίσης για τον Σεπτέμβριο.

Διαβάστε επίσης: Resident Evil 4: Mercenaries mode και μικροσυναλλαγές

πηγή πληροφοριών:engadget.com