Μια νέα διαρροή ισχυρίζεται ότι η Apple ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το iPhone 16 Plus σε περισσότερα από τα πέντε χρώματα του τρέχοντος iPhone 15 Plus.

Δείτε επίσης: iPhone 16: Τα κύρια μοντέλα πρόκειται να αποκτήσουν σημαντική αναβάθμιση

Μετά τις φήμες τόσο για τα χρώματα όσο και για το πώς μπορεί να πάρει το iPhone 16 Pro, ο leaker “Fixed focus digital“, ισχυρίζεται ότι γνωρίζει τα σχέδια της Apple για το iPhone 16 Plus. Ο leaker λέει στον κινεζικό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Weibo ότι τα χρώματα θα είναι:

  • Μαύρο
  • Μπλε
  • Πράσινο
  • Ροζ
  • Μωβ
  • άσπρο
  • Κίτρινο

Εάν είναι σωστό, αυτό θα σήμαινε ότι η Apple θα συνεχίσει και τα πέντε από τα τρέχοντα χρώματα του iPhone 15 Plus και θα προσθέσει επίσης τα νέα Λευκά και Μωβ μοντέλα.

Δείτε ακόμα: iPhone 16: Θα έχουν κάθετη διάταξη οι κάμερες;

Η διαρροή δεν δίνει περισσότερες πληροφορίες, επομένως είναι κατανοητό ότι τα πέντε εναπομείναντα χρώματα θα μπορούσαν να έρθουν σε διαφορετικές αποχρώσεις. Είναι τουλάχιστον πιθανό ότι το iPhone 16 θα έχει τα ίδια χρώματα με το iPhone 16 Plus, αλλά ο leaker προσδιορίζει το μοντέλο Plus.

Η Apple θα παρουσιάσει τόσο το iPhone 16 όσο και το iPhone 16 Plus τον Σεπτέμβριο.

Σημειώστε ότι τίποτα στην αναφορά δεν μπορεί να επαληθευτεί και το Fixed Focus Digital δεν φαίνεται να έχει ιστορικό διαρροών της Apple. Πρόσφατα ωστόσο, αύξησε τον αριθμό των υποτιθέμενων διαρροών, συμπεριλαμβανομένου ενός ισχυρισμού τον Φεβρουάριο του 2024 ότι η Apple έχει εγκαταλείψει τα σχέδια για ένα iPhone Fold.

Δείτε επίσης: iPhone SE: Θα διαθέτει Dynamic Island αντί για Notch;

Τα iPhone διαθέτουν το λειτουργικό σύστημα iOS, το οποίο είναι εξαιρετικά αποδοτικό και ασφαλές. Το iOS είναι γνωστό για την ευκολία χρήσης και την αποτελεσματικότητά του, προσφέροντας μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία χρήστη. Το iPhone προσφέρει το App Store, τον οποίο πολλοί θεωρούν τον καλύτερο ψηφιακό κατάστημα εφαρμογών. Οι εφαρμογές που διατίθενται στο App Store υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους ποιότητας πριν από την έγκρισή τους, εξασφαλίζοντας την ασφάλεια και την ποιότητα των εφαρμογών που κατεβάζουν οι χρήστες. Το iPhone προσφέρει επίσης την υπηρεσία iMessage, μια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να στέλνουν μηνύματα, φωτογραφίες, βίντεο και άλλα αρχεία σε άλλους χρήστες της Apple.

Πηγή: appleinsider